ΟΦΗ

ΟΦΗ: Πρόβα για τα playoffs στο Γεντί Κουλέ

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του ΟΦΗ συνέχισαν την προετοιμασία τους για τα playoffs, αλλά αυτή την φορά προπονήθηκαν στο Γεντί Κουλέ, αντί για το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Πέρασαν 83 ημέρες από την τελευταία φορά που οι παίκτες του ΟΦΗ πάτησαν τον αγωνιστικό χώρο του Γεντί Κουλέ. Συγκεκριμένα ήταν την 1η Μαρτίου στην αναμέτρηση απέναντι στη Λαμία, όπου οι Κρητικοί επικράτησαν 3-0 και πανηγύρισαν την είσοδο στα playoffs και την έξοδο στην Ευρώπη.

Το απόγευμα του Σαββάτου (23/5) η ομάδα του Γιώργου Σίμου προπονήθηκε στο Γεντί Κουλέ, αντί για το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, σε μία "πρόβα" για τις αναμέτρησεις των playoffs μπροστά σε άδειες εξέδρες.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ και οι συνεργάρες έδωσαν έμφαση σε ασκήσεις μεταβιβάσεων και μεταβάσεων, ενώ η προπόνηση περιλάμβανε και αγωνιστικό παιχνίδι. Θεραπεία ακολούθησε ο Νίκος Κοροβέσης και ο Γιάννης Δερμιτζάκης δεν προπονήθηκε. Ο Φελίπε Σόουζα συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Την Κυριακή (24/5) οι Κρητικοί θα έχουν ρεπό, την Δευτέρα όμως (25/5) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, στις 08:30 το πρωί και στις 18:15 το απόγευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ναμπί: "Δεν ήξερα ότι υποβιβαζόμασταν στο 2-2"
TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ