ΟΦΗ

ΟΦΗ: Προτεραιότητα ο στόπερ, αρέσει ο Δημητρίου

ΕΛΠΙΔΕΣ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2021 / ΕΛΛΑΔΑ - ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΛΠΙΔΕΣ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2021 / ΕΛΛΑΔΑ - ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ έχει ως προτεραιότητα στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού την απόκτηση ενός η και δύο κεντρικών αμυντικών και η περίπτωση του 21χρονου αμυντικού, Κωνσταντίνου Δημητρίου που ανήκει στη Βασιλεία αρέσει στους κρητικούς.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει τη μάχη του στα playoffs, αντιμετωπίζει το Σάββατο το βράδυ τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, γνωρίζοντας πως η επόμενη χρόνια θα τον βρει στην Ευρώπη και πως θα πρέπει να τρέξει το καλοκαίρι αναφορικά με την ενίσχυση του ρόστερ του. Ούτως ώστε να είναι έτοιμος για την ευρωπαϊκή του συμμετοχή μετά από αρκετά χρόνια.

Οι Κρητικοί δεν θέλουν απλά να συμμετέχουν του χρόνου στην Ευρώπη αλλά να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν και να φτάσουν όσο ποιο μακριά γίνεται. Για αυτό και έχουν ήδη οριοθετήσει τους στόχους τους, έχουν προβεί ήδη σε δυο κινήσεις με την απόκτηση των Ουές και τη συμφωνία με τον Σαρντινέρο και πλέον πάνε για αλλά.

Μια από τις προτεραιότητες που έχει θέσει το τεχνικό επιτελείο είναι η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας με έναν η και δυο στόπερ εκ των οποίων ο ένας θα έρθει για να πάρει θέση βασικού.

Ο ΟΦΗ έχει στα ραντάρ του τρεις περιπτώσεις εκ των οποίων μια που έχει ξεχωρίσει και αρέσει πολύ στους κρητικούς είναι ο 21χρονος Κωνσταντίνος Δημητρίου που ανήκει στη Βασιλεια.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΨΗΛΑ ΣΤΗ SHORT LIST

Ο νεαρός ταλαντούχος στόπερ έφυγε το καλοκαίρι του 2018 από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ όπου άνηκε και πήγε στην Ελβετία. Σε αυτόν τον ενάμιση χρόνο όμως δεν πήρε το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε αν και ντεμπούταρε τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο με τους Ελβετούς.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον Ιανουάριο να πάει ως δανεικός στη Β' Κατηγορία και την FC Will με την οποία έως τη διακοπή λόγω κορονοϊού είχε μια συμμετοχή ενώ το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει και πάλι εδώ και μια εβδομάδα.

Το πιθανότερο όμως είναι πως με τη λήξη της σεζόν θα επιστρέψει στη Βασιλεία. Η ομάδα του θα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει με την περίπτωση του καθώς έχει συμβόλαιο έως το 2022 και θα πρέπει να δει αν θα τον δώσει εκ νέου ένα χρόνο δανεικό ή αν θα τον κρατήσει στις τάξεις ή θα θελήσει να τον πουλήσει. Στον ΟΦΗ αρέσει η περίπτωση του διεθνή με την Ελπίδων στόπερ και παρακολουθούν τις εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα ώστε να δουν αν και πως θα μπορούσαν να κάνουν την κίνηση τους.

Όπως γράψαμε ήδη όμως ο Δημητρίου δεν είναι ο μοναδικός σε αυτή τη σορτ λιστ που έχουν φτιάξει οι Κρητικοί. Στην ίδια λίστα βρίσκεται ένας ακόμη νεαρός ταλαντούχος αμυντικός ο οποίος φέτος άνηκε σε ομάδα της Super League και είχε μια εξαιρετική σεζόν δείχνοντας πως μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω την επόμενη χρονιά. Το όνομα του δεν έχει γίνει γνωστό καθώς και η συγκεκριμένη περίπτωση του έχει δυσκολίες.

Από εκεί και πέρα η σύντομη αυτή λίστα ολοκληρώνεται με την ύπαρξη ενός ακόμη στόπερ ο οποίος δεν αγωνίζεται στην Ελλάδα αλλά στο εξωτερικό. Η συγκεκριμένη περίπτωση όμως είναι χαμηλά τη συγκεκριμένη ώρα σε σχέση με τις άλλες δύο. Αλλά όπως γνωρίζει κανείς τα δεδομένα στις μεταγραφές αλλάζουν από μέρα σε μέρα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ