ΟΦΗ

ΟΦΗ: Πήρε τον Βαζ, ήρθε ο Ίσις

Dynamo Moscow's Mathieu Valbuena, right, vies for the ball with Estoril's Ricardo Vaz during the Europa League group E soccer match between Dynamo Moscow and Estoril at the Antonio Coimbra Da Mota stadium, in Estoril, Portugal, Thursday, Oct. 23, 2014. Dynamo Moscow won 2-1. (AP Photo/Francisco Seco)
Dynamo Moscow's Mathieu Valbuena, right, vies for the ball with Estoril's Ricardo Vaz during the Europa League group E soccer match between Dynamo Moscow and Estoril at the Antonio Coimbra Da Mota stadium, in Estoril, Portugal, Thursday, Oct. 23, 2014. Dynamo Moscow won 2-1. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρικάρντο Βαζ ενώ την Πέμπτη το πρωί αναμένεται να κάνει δικό του και τον Σακόρ. Έφτασε στο Ηράκλειο ο Ίσις ο οποίος θα παρουσιαστεί μαζί με τον Βέρα το Σάββατο το πρωί.

Στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή προχώρησε ο ΟΦΗ ο οποίος την Τετάρτη το απόγευμα ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Ρικάρντο Βαζ ο οποίος θα είναι παίκτης των Κρητικών για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Ο ΟΦΗ είχε έρθει σε συμφωνία με τον 24χρονο Πορτογάλο από τον Δεκέμβριο ο οποίος έπαιζε με την Ρέους στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας αλλά ο Βαζ έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες μέρες και για αυτό οι Κρητικοί δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν νωρίτερα την απόκτηση του.

Η ομάδα του Ηρακλείου την Πέμπτη αναμένεται να προβεί σε ακόμη μια μεταγραφή, αυτή του Σακόρ για την οποία έχετε διαβάσει ήδη στο Sport24.gr.

Η σχετική ανακοίνωση για την απόκτηση του Βαζ αναφέρει:

"ΗΠΑΕ ΟΦΗ 1925ανακοινώνει την απόκτηση τουΡικάρντο Βαζγια τα επόμενα2,5 χρόνια. ΟΠορτογάλοςακραίος επιθετικός, γεννημένος στις26 Νοεμβρίου 1994αγωνίστηκε στηνEstorilαπό το2013ως το 2015, με τη φανέλα της οποίας είχε τρειςσυμμετοχές στη φάση των ομίλων του Europa league τη σεζόν 2014-15.

Στην ομάδα της πατρίδας του έμεινε ως τον Ιανουάριο του 2015, όταν και αποκτήθηκε από την ισπανικήReus Deportiu, με την οποία έπαιξε αρχικά στο πρωτάθλημα της Segunda B. Ως το φινάλε της σεζόν πρόλαβε να μετρήσει τρεις συμμετοχές, ενώ την επόμενη σεζόν αποτέλεσε βασικό στέλεχος του καταλανικού συλλόγου, με 27 συμμετοχές και τρία γκολ. ΗReusπροβιβάσθηκε στη Segunda Division και στα επόμενα 2,5 χρόνια οΒαζέπαιξε συνολικά σε49 αγώνες, όντας βασικό στέλεχος της ομάδας του.

Στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν οΠορτογάλοςάσος αγωνίστηκε σε15 ματς, σκοράροντας μια φορά.

ΟΡικάρντο Βαζέχει ύψος 1.72 και αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Ρικάρντο, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ".

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο ΙΣΙΣ, ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Εν τω μεταξύ την Τετάρτη (30/1) το μεσημέρι έφτασε στο Ηράκλειο ο Ίσις ο οποίος μαζί με τον Βέρα θα αποτελέσει το τεχνικό δίδυμο του ΟΦΗ και θα διαδεχθεί το Νίκο Παπαδόπουλο. Ο Ίσις δήλωσε ενθουσιασμένος κατά την άφιξη του στο Ηράκλειο ενώ η επίσημη παρουσίαση των Ίσις και Βέρα αναμένεται θα γίνει το Σάββατο το μεσημέρι στις 12:00.

Ο Βέρα θα έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες καθώς είχε ένα πρόβλημα με το διαβατήριο που δεν του επέτρεπε να έρθει στην Ελλάδα μαζί με τον Ίσις.

ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Επίσης την Τετάρτη έγινε Γενική Συνέλευση στον ΟΦΗ στην οποία αποφασίστηκε και Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ με τον Μπούση να συνεισφέρει αυτά τα χρήματα και να τα μετεχοποιεί στη συνέχεια.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η τακτική Γ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ1925 με θέματα:

1. Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων και των εκθέσεων του Δ.Σ. και των ελεγκτών , για την χρήση 01/07/2017 - 30/06/2018.

2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 01/07/2017 - 30/06/2018.

3. Εκλογή ελεγκτών για την χρήση 01/07/2018-30/06/2019.

4. Λήψη απόφασης για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου εταιρίας, ύψους 1.026.900 με έκδοση 34.230 μετοχών.

Τα παραπάνω θέματα εγκρίθηκαν από την πλειοψηφία των μετόχων της Γ.Σ."

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ