ΟΦΗ

ΟΦΗ: Πήρε και τον Βαγιεμπάχ Σακόρ

ΟΦΗ: Πήρε και τον Βαγιεμπάχ Σακόρ

Σε μια ακόμη προσθήκη, αυτή του 23χρονου Νορβηγού μέσου, Βαγιεμπάχ Σακόρ προχώρησε ο ΟΦΗ με το νεαρό ποδοσφαιριστή να υπογράφει για 2,5 χρόνια. (VIDEO)

Άλλη μια μεταγραφή ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης ο ΟΦΗ. Αυτός είναι ο 23χρονος Νορβηγός μέσος, Βαγιεμπάχ Σακόρ ο οποίος έπαιζε στην Γκέτεμποργκ της Σουηδίας και για τον οποίο είχατε διαβάσει στο Sport24.gr.

Ο νεαρός μέσος υπέγραψε για 2,5 χρόνια στους Κρητικούς και αποτελεί έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή τον οποίο πιστεύουν αρκετά στην ομάδα του Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση από πλευράς ΟΦΗ αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου Νορβηγού μέσου Βαγιεμπάχ Σακόρ για τα επόμενα 2,5 χρόνια".

Ο Σακόρ είναι γεννημένος στις 14 Απριλίου 1996, έχει ύψος 1.85, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή (στις θέσεις 6-8), έχει καταγωγή από τη Λιβερία, αλλά έχει αποκτήσει την υπηκοότητα της Νορβηγίας. Είναι μάλιστα διεθνής με την Κ21 της εθνικής Νορβηγίας.

Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην ακαδημία της Γιουβέντους, από την οποία όλα αυτά τα χρόνια δόθηκε δανεικός σε Asker (Νορβηγία), Βέστερλο (Βέλγιο), Βαλερένγκα (Νορβηγία), Βίλεμ (Ολλανδία) και Γκέτεμποργκ (Σουηδία).

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ