ΟΦΗ

ΟΦΗ: Πάει για Σακόρ και Βαζ

Dynamo Moscow's Mathieu Valbuena, right, vies for the ball with Estoril's Ricardo Vaz during the Europa League group E soccer match between Dynamo Moscow and Estoril at the Antonio Coimbra Da Mota stadium, in Estoril, Portugal, Thursday, Oct. 23, 2014. Dynamo Moscow won 2-1. (AP Photo/Francisco Seco)
Dynamo Moscow's Mathieu Valbuena, right, vies for the ball with Estoril's Ricardo Vaz during the Europa League group E soccer match between Dynamo Moscow and Estoril at the Antonio Coimbra Da Mota stadium, in Estoril, Portugal, Thursday, Oct. 23, 2014. Dynamo Moscow won 2-1. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο ΟΦΗ δεν έχει πει την τελευταία του... λέξη σε μεταγραφικό επίπεδο και τις τελευταίες ώρες κινείται για την απόκτηση των Βαγεμπάχ Σακόρ και Ρικάρντο Βαζ.

Στον ΟΦΗ έκαναν γνωστό την Τετάρτη (30/1) πως θα γίνουν κάποιες κινήσεις ακόμα για την ενίσχυση του ρόστερ, ενόψει του δεύτερου μισού στη Super League. Η ομάδα του Ηρακλείου ετοιμάζεται για διπλό μεταγραφικό χτύπημα τις τελευταίες ώρες, στην προσπάθειά της να προλάβει την προθεσμία της 31ης Ιανουαρίου.

Ο ένας από τους δύο ποδοσφαιριστές που απασχολεί λέγεται Βαγεμπάχ Σακόρ. Είναι γεννημένος στις 14 Απριλίου 1996, έχει ύψος 1.85, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή (στις θέσεις 6-8), έχει καταγωγή από τη Λιβερία, αλλά έχει αποκτήσει την υπηκοότητα της Νορβηγίας. Είναι μάλιστα διεθνής με την Κ21 της εθνικής Νορβηγίας.

Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην ακαδημία της Γιουβέντους, από την οποία όλα αυτά τα χρόνια δόθηκε δανεικός σε Asker (Νορβηγία), Βέστερλο (Βέλγιο), Βαλερένγκα (Νορβηγία), Βίλεμ (Ολλανδία) και Γκέτεμποργκ (Σουηδία).

O δεύτερος ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στη λίστα του ΟΦΗ είναι ο Ρικάρντο Βαζ (φωτ.). Είναι γεννημένος στις 26 Νοεμβρίου 1994, έχει ύψος 1,72 και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην κορυφή). Παλαιότερα έχει παίξει στην Εστορίλ της Πορτογαλίας, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Ρέους, με την οποία στη La Liga 2 φέτος μέτρησε 14 συμμετοχές και ένα γκολ. Ο λόγος που αποχώρησε από την ισπανική ομάδα ο Βαζ ήταν ξεκάθαρα η οικονομική της "κατάρρευση".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ