ΟΦΗ

Διοικούσα επιτροπή ΟΦΗ: "Όσο χρειαστεί για άνοδο"

Διοικούσα επιτροπή ΟΦΗ: "Όσο χρειαστεί για άνοδο"
ΟΦΗ, Γκουλής INTIME SPORTS

Βασικό θέμα συζήτησης στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΦΗ την Τρίτη (17/11) η "αυτοκτονία" (1-1) με τον Αστέρα Βάρης. "Θα παλέψουμε όσο χρειαστεί για την άνοδο" το μήνυμα της διοικούσας επιτροπής.

Η κακή εμφάνιση του ΟΦΗ και η βαθμολογική απώλεια που είχε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης (1-1) στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στο καθιερωμένο Δ.Σ. της διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, που έγινε την Τρίτη (17/11) το απόγευμα και στο οποίο παραβρέθηκαν ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Γκουλής και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Βλαστός.

«Ο στόχος της ομάδας είναι μόνο η άνοδος και θα παλέψουμε όσο χρειαστεί για αυτήν. Τέτοιες εμφανίσεις όπως αυτή με τον Αστέρα Βάρης, είναι πολύ μακριά απο αυτό που θέλουμε να βλέπουμε απο την ομάδα και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναλληφθεί» ήταν το μήνυμα που δόθηκε στους επικεφαλείς του τεχνικού επιτελείου και ζητήθηκε να μεταφερθεί στους παίκτες της ομάδας, ενόψει των σημαντικών παιχνιδιών που έρχονται, αρχής γενομένης απο την αναμέτρηση με τον Ερμή Ζωνιανών την Κυριακή στο Ρέθυμνο.

«Εχουμε χάσει έδαφος, αλλά έχουμε πίστη στην ομάδα και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Για να συμβεί αυτό όμως, δεν πρέπει να έχουμε άλλες εμφανίσεις και απώλειες, όπως αυτή στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά να δίνουμε και την ψυχή μας σε κάθε αγώνα για τη νίκη» αναφέρει στην ανακοίνωση της η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ