ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ - Ολυμπιακός: O Μπούσης "χαλάστηκε" από τις μπάλες στο γήπεδο

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο νέος ιδιοκτήτης του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, ενοχλήθηκε από την ενέργεια μερίδας οπαδών της ομάδας να πετάξουν μπάλες στον αγωνιστικό χώρο για καθυστερήσεις στην εντός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού.

Ο ΟΦΗ νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό για την έβδομη αγωνιστική της Super League. Μερίδα οπαδών της ομάδας του Ηρακλείου πέταξε μπάλες στον αγωνιστικό χώρο για καθυστέρηση στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Αυτή η εικόνα δεν άρεσε στη νέα διοίκηση του ΟΦΗ και προσωπικά στον ιδιοκτήτη, Μιχάλη Μπούση. Μάλιστα, θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να μην παρατηρηθούν παρόμοια περιστατικά στα επόμενα ματς που θα διεξαχθούν στο "Γεντί Κουλέ".

"Η εικόνα με τις μπάλες που πετούσε ο κόσμος στον αγωνιστικό χώρο δε συνάδει με τα όσα πρεσβεύει η ομάδα μας. Δεν άρεσε ούτε στον κ. Μπούση, ούτε και στους ανθρώπους της διοίκησης η συγκεκριμένη κίνηση.

Επιθυμία μας είναι να βγάζουμε υγεία σε όλα τα επίπεδα, γι' αυτό και η συγκεκριμένη εικόνα έφερε τους πάντες σε δύσκολη θέση.

Θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε στους επόμενους εντός έδρας αγώνες της ομάδας να μην επαναληφθεί, αφού όταν θέλεις να ξεχωρίζεις ως σύνολο, οφείλεις να το κάνεις σε όλα τα επίπεδα", αναφέρει η θέση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ