ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ: Ο Μπούσης με ζακέτα Jordan στο Ολυμπιακός - Μακάμπι (PHOTO)

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Μπούσης EUROKINISSI SPORTS

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, βρέθηκε στο ΣΕΦ και φορώντας ζακέτα Jordan παρακολούθησε τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη EuroLeague. (PHOTO)

Ο Μιχάλης Μπούσης μπορεί να ανέλαβε την ιδιοκτησία του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ, αλλά η αγάπη του για το μπάσκετ είναι γνωστή. Αυτό άλλωστε μπορεί να το αντιληφθεί κανείς, αν ρίξει μια ματιά στον λογαριασμό του στο instagram.

Φωτογραφίες με Γιάννη Αντετοκούνμπο, posts για τον σταρ των Μιλγουόκι Μπακς και για τον αγαπημένο του Μάικλ Τζόρνταν (το Σικάγο η εδρα του), ενώ και ο γιος του Δημήτρης παίζει μπάσκετ στις ΗΠΑ.

Το βράδυ της Πέμπτης (25/10) ο ομογενής επιχειρηματίας βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και παρακολούθησε τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της EuroLeague. Μάλιστα φορούσε ζακέτα Μάικλ Τζόρνταν, τον οποίο θεωρεί ως τον καλύτερο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών.

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Mpoysis EUROKINISSI SPORTS

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο ΟΦΗ νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό στο "Γεντί Κουλέ" και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ομάδας του Ηρακλείου πανηγύρισε με την καρδιά του την επικράτηση.

Στο γήπεδο βρέθηκαν φυσικά και οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, όπως ο Μπούσης, φόρεσε φούτερ Jordan!

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ