ΟΦΗ

ΟΦΗ: Ο Κωφίδης συντονιστής της ακαδημίας, ρόλος και σε Νιόπλια

ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑΣ "ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΟΥ ΓΚΕΡΑΡΝΤ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑΣ "ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΟΥ ΓΚΕΡΑΡΝΤ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε μια σειρά από αλλαγές στο οργανόγραμμα του και την στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον Σάββα Κωφίδη να αναλαμβάνει ως τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας και το Νίκο Νιόπλια ως συντονιστής ποδοσφαίρου.

Μια σειρά από αλλαγές στο οργανόγραμμα του ποδοσφαιρικού τμήματος ανακοίνωσε ο ΟΦΗ που βρίσκεται ακόμη σε αναζήτηση προπονητή. Οι αλλαγές αυτές έχουν να κάνουν με επιστροφή στην ομάδα της Κρήτης παλαίμαχων ποδοσφαιριστών που είχαν προσφέρει τα μέγιστα όπως οι Νιόπλιας, Αλεξούδης, Τσινός και Δερμιτζάκης.

Ανάμεσα όμως στα νέα πρόσωπα βρίσκεται και αυτό του Σάββα Κωφίδη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ηρακλή και του Ολυμπιακού ο οποίος ανέλαβε το ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας των Κρητικών.

Ο Νιόπλιας από την πλευρά του αναλαμβάνει τη θέση του συντονιστή ποδοσφαίρου και επιστρέφει στην ομάδα της Κρήτης για να την βοηθήσει.

Όλες οι αλλαγές έγιναν μετά από σχετική εισήγηση του Γιάννη Σαμαρά ο οποίος είναι αυτός που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας και τη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος με τους:

*Νίκο Νιόπλια, στη θέση τουΣυντονιστή Ποδοσφαίρου.

*Γρηγόρη Τσινό, ωςTeam Managerτης πρώτης ομάδας. Ο νέος ρόλος τουΠαύλου Αδάμουστο οργανόγραμμαείναιΥπεύθυνος στο Γραφείο Διασύνδεσης Ποδοσφαιρικού Τμήματος.

*Σάββα Κωφίδη, στη θέση τουΣυντονιστή Τμημάτων Υποδομής.

* Αλέξη Αλεξούδη, ωςScouter.

Επίσηςπροπονητέςστα τμήματα υποδομής αναλαμβάνουν οιΚώστας ΔερμιτζάκηςκαιΠαναγιώτης Πετράς".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ