ΟΦΗ

ΟΦΗ: Να σκεφτούν όλες τις επιπτώσεις και τις παραμέτρους

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ηλίας Πουρσανίδης που εκπροσώπησε τον ΟΦΗ στην τηλεδιάσκεψη της Super League ζήτησε απ’ όλους να σκεφτούν τις επιπτώσεις κάθε απόφασης ώστε να μην βγει κανείς αδικημένος.

Ο Ηλίας Πουρσανίδης ήταν ο άνθρωπος που εκπροσώπησε τον ΟΦΗ στην τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Super League την Πέμπτη το μεσημέρι. Οι Κρητικοί, μέσω του Πουρσανίδη, ήταν από τις τελευταίες ομάδες που τοποθετήθηκαν με τον παλαίμαχο άσο να τονίζει πως θα πρέπει άπαντες να σκεφτούν όλες τις επιπτώσεις και τις παραμέτρους.

Όπως τόνισε θα πρέπει να σκεφτούν και τους ποδοσφαιριστές και να μην υπάρξουν αδικημένοι.

Συγκεκριμένα ο Πουρσανίδης αναφερόμενος στο ενδεχόμενο απόφασης για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, τόνισε ότι πρέπει να ξεκαθαριστεί τι σημαίνει η κάθε απόφαση στην πράξη και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις από κάθε απόφαση.

Τι θα συμβεί με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, με τους χορηγούς, το τηλεοπτικό; Τόσο σε ενδεχόμενο οριστικής διακοπής όσο και στο ενδεχόμενο να τελειώσουν τα πρωταθλήματα τέλος Ιουλίου.

Θέλησε να εξηγήσει σε όλους ότι πρέπει να λάβουν υπόψιν τους όλες τις παραμέτρους. Ακόμα και τις πλευρά των ποδοσφαιριστών για να μην είναι κανένας αδικημένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ