ΟΦΗ: Να σκεφτούν όλες τις επιπτώσεις και τις παραμέτρους

Ο Ηλίας Πουρσανίδης που εκπροσώπησε τον ΟΦΗ στην τηλεδιάσκεψη της Super League ζήτησε απ’ όλους να σκεφτούν τις επιπτώσεις κάθε απόφασης ώστε να μην βγει κανείς αδικημένος.  

Ο Ηλίας Πουρσανίδης ήταν ο άνθρωπος που εκπροσώπησε τον ΟΦΗ στην τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Super League την Πέμπτη το μεσημέρι. Οι Κρητικοί, μέσω του Πουρσανίδη, ήταν από τις τελευταίες ομάδες που τοποθετήθηκαν με τον παλαίμαχο άσο να τονίζει πως θα πρέπει άπαντες να σκεφτούν όλες τις επιπτώσεις και τις παραμέτρους.

Όπως τόνισε θα πρέπει να σκεφτούν και τους ποδοσφαιριστές και να μην υπάρξουν αδικημένοι.

Συγκεκριμένα ο Πουρσανίδης αναφερόμενος στο ενδεχόμενο απόφασης για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, τόνισε ότι πρέπει να ξεκαθαριστεί τι σημαίνει η κάθε απόφαση στην πράξη και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις από κάθε απόφαση.

Τι θα συμβεί με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, με τους χορηγούς, το τηλεοπτικό; Τόσο σε ενδεχόμενο οριστικής διακοπής όσο και στο ενδεχόμενο να τελειώσουν τα πρωταθλήματα τέλος Ιουλίου.

Θέλησε να εξηγήσει σε όλους ότι πρέπει να λάβουν υπόψιν τους όλες τις παραμέτρους. Ακόμα και τις πλευρά των ποδοσφαιριστών για να μην είναι κανένας αδικημένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Super League: Ο Αλαφούζος έριξε στο τραπέζι πρόταση διακοπής του πρωταθλήματος

Μαρινάκης: "Καθαρές λύσεις με ανάδειξη πρωταθλητή και όχι τελείες και παύλες"

ΠΑΟΚ: Ναι στη διακοπή πρωταθλήματος με δύο προϋποθέσεις  

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS