ΟΦΗ

ΟΦΗ: Μπαίνει τη Δευτέρα στην τελική ευθεία για Άρη

ΟΦΗ: Μπαίνει τη Δευτέρα στην τελική ευθεία για Άρη

Μετά από μία εβδομάδα δίχως αγωνιστικές υποχρεώσεις, οι παίκτες του ΟΦΗ θα μπουν την Δευτέρα (9/3) στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους ενόψει Άρη.

Ο ΟΦΗ έμαθε την Πέμπτη το πρόγραμμά του για τα playoffs της Super League και η πρώτη του αποστολή θα έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αφού θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (14/3) τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Έπειτα από μία εβδομάδα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις, η προπόνηση της Δευτέρας (9/3) θα σηματοδοτήσει και την είσοδο της προετοιμασίας των Κρητικών στην τελική της ευθεία ενόψει των playoffs. Ο Γιώργος Σίμος δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα, αφού εκτός είναι μονάχα ο Σόουζα Φερέιρα, ο οποίος υ πέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ, Δημήτρης Μάνος, απουσίασε από τις προπονήσεις λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων, όμως το Σάββατο (7/3) επέστρεψε κανονικά στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Ο στράικερ των Κρητικών υπολογίζεται κανονικά από τον Γιώργο Σίμο και ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου θα κρίνει την ετοιμότητά του για το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορονοϊός: Κεκλεισμένων των θυρών όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις για δυο εβδομάδες
TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ