ΟΦΗ

ΟΦΗ: Με το eye of the tiger ανακοινώθηκε ο Μεγιάδο

ΟΦΗ: Με το eye of the tiger ανακοινώθηκε ο Μεγιάδο

Ο ΟΦΗ προχώρησε στην απόκτηση του Μιγκέλ Μεγιάδο από την Τσακαρίτα, με τον Αργεντίνο μέσο να υπογράφει με τους Κρητικούς συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2024.

Την φανέλα του ΟΦΗ θα συνεχίσει να φοράει ο Μιγκέλ Μεγιάδο, καθώς οι Κρητικοί τον έκαναν δικό τους από την Τσακαρίτα. Ο 27χρονος αμυντικός μέσος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2024.

Ο Μεγιάδο, ο οποίος αγωνιζόταν δανεικός στον ΟΦΗ από το 2018, παρουσιάστηκε με βίντεο από τους Κρητικούς, το οποίο "στολίστηκε" από το θρυλικό κομμάτι eye of the tiger.

Ο ΟΦΗ είχε πληρώσει την Τσακαρίτα από τα τέλη Ιουλίου, όμως υπήρξε καθηστέρηση από την Τσακαρίτα και την Ομοσπονδία της Αργεντινής. Μάλιστα ο Μεγιάδο θα δηλωθεί κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα των Κρητικών για τα προκριματικά του Europa League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Miguel Mellado από την Τσακαρίτα μέχρι το 2024. Μετά από δύο αγωνιστικές περιόδους, στις οποίες κατάφερε να ξεχωρίσει με τη φανέλα της ομάδας, ο Αργεντινός μέσος αποτελεί πλέον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ για τα τέσσερα επόμενα χρόνια.

"Miguel, είμαστε πολύ χαρούμενοι που παραμένεις μέλος της οικογένειάς μας"!

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ