ΟΦΗ

ΟΦΗ: Με Σόουζα και Βαζ στο ΟΑΚΑ

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ο Γιώργος Σίμος θα έχει στη διάθεση του τους Σόουζα και Βαζ.

Τρεις αλλαγές σε σχέση με την αποστολή του πρώτου αγώνα με τον Άρη έκανε ο Γιώργος Σίμος ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό καθώς σε σχέση με το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη οι Σασί, Ντίνας και Μπολάκης έμειναν εκτός και τη θέση τους πήραν οι Σόουζα, Βαζ και Περδίκης.

Από εκεί και πέρα ο νεαρός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ενώ όπως είναι λογικό άφησε εκτός τον Γιώργο Κουτρουμπή που αποκτήθηκε την Παρασκευή.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (30/8) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (31/8) με τον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής, ασκήσεις αντίδρασης και αγωνιστικό παιχνίδι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που επέλεξε ο Γιώργος Σίμος για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Σωτηρίου,Whalley, Δερμιτζάκης, Μαρινάκης,Braun, Νάστος, Γιαννούλης,Mellado,Sakor,Neira,Nabi, Τσιλιανίδης,Semedo,Figueiredo, Μάνος,Souza,Vaz, Περδίκης, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ