ΟΦΗ

ΟΦΗ: Με δίτερμα στο Γεντί Κουλέ συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει Άρη

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του ΟΦΗ συνέχισαν την προετοιμασία για τους για την εκκίνηση των playoffs με ένα οικογενειακό δίτερμα στο Γεντί Κουλέ.

Ο ΟΦΗ εντείνει την προετοιμασία του ενόψει της έναρξης των playoffs, όπου οι Κρητικοί το Σάββατο (06/06, 21:30) θα αντιμετωπίσουν τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης".

Η προπόνηση των Κρητικών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (31/5) στο Γεντί Κουλέ με απόντες τους τραυματίες Κοσμά Τσιλιανίδη και Γιάννη Δερμιτζάκη, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φελίπε Σόουζα.

Η προπόνηση της Κυριακής περιελάμβανε άσκηση μεταβιβάσεων, παιχνίδι σε μικρό χώρο και ένα οικογενειακό δίτερμα. Σε αυτό δόθηκε ευκαιρία στον προπονητή του ΟΦΗ, Γιώργο Σίμο, να δει τους παίκτες του εν δράσει, αλλά και να δοκιμάσει διάφορα πράγματα.

Το πρωί της ίδιας ημέρας αντιπροσωπεία της ομάδας αποτελούμενη από τον Σίμο, τον υπεύθυνο του γραφείου διασύνδεσης του ποδοσφαιρικού τμήματος, Πάυλο Αδάμο, και τους ποδοσφαιριστές Δεληγιαννίδη, Κοροβέση, Μαρινάκη, Νάστο και Σωτηρίου βρέθηκαν στην εθελοντική αιμοδοσία που συνδιογάνωσαν το Χαμόγελο του Παιδιού και η ΓΓΑ, στο πλαίσιο της διαδικτυακής καμπάνιας "Ζήσε Αθλητικά".

ΟΦΗ: Με δίτερμα στο Γεντί Κουλέ συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει Άρη
ΟΦΗ: Με δίτερμα στο Γεντί Κουλέ συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει Άρη
TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ