ΟΦΗ

ΟΦΗ: Ματιές στην αγορά για ενίσχυση

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΧΑΙΜΕ ΒΕΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΧΑΙΜΕ ΒΕΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο ΟΦΗ ρίχνει ματιές στην αγορά και εάν προκύψουν περιπτώσεις που μπορούν να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας θα προχωρήσουν σε μεταγραφές.

Το 2020 θα βρει τον ΟΦΗ στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας τη Super League. Με όπλο την εξαιρετική της έδρα στην οποία μέτρησε έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα σε οκτώ ματς οι Κρητικοί θα δώσουν την μάχη τους για την παρουσία στα play offs και γιατί όχι την έξοδό τους στην Ευρώπη.

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και αυτό το ξέρουν καλά στην ομάδα του Ηρακλείου.

Για αυτό το λόγο ο ΟΦΗ ρίχνει ματιές στην αγορά ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουρίου. Στόχος είναι η ποιοτική ενίσχυση της ομάδα κάτι που σημαίνει πως θα αποκτηθούν παίκτες μόνο εάν προκύψουν περιπτώσεις που μπορούν να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Γιώργου Σίμου μετά το ματς με τον Παναιτωλικό. "Έχω ξαναπεί ότι έχουμε ένα καλό ρόστερ παικτών. Αν βρούμε κάτι το οποίο θα ανεβάσει το επίπεδο μας είμαστε θετικοί. Σε κάθε ομάδα συμβαίνει αυτό. Τονίζω όμως ότι εμείς έχουμε ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών που έχει δώσει πολλά, έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο" είχε απαντήσει σε σχετική ερώτηση.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ