ΟΦΗ

ΟΦΗ: Κοντά στην Αλ Ουάσλ ο Φιγκεϊρέδο

EUROPA LEAGUE / ΟΦΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΦΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Αλ Ουάσλ έκανε καλύτερη πρόταση από την Αλ Φουζαϊράχ στον ΟΦΗ, όπως σας ενημέρωσε το Sport24.gr, για τον Ζοάο Φιγκεϊρέδο και αγκαλιάζει τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε το βράδυ της Πέμπτης (18/9) για την επιμονή των Αράβων για τον Ζοάο Φιγκεϊρέδο και το δυναμικότερο μπάσιμο της Αλ Ουάσλ σε σχέση με την Αλ Φουζαϊράχ, η πρόταση της οποίας ύψους 400.000 ευρώ απορρίφθηκε.

Η Αλ Ουάσλ κατέθεσε καλύτερη πρόταση στον ΟΦΗ - το μεσημέρι της Πέμπτης (17/9) λίγες ώρες πριν από την έναρξη του ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού - και είναι κοντά στην απόκτηση του 24χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, ο οποίος αν δεν συμβεί ανατροπή θα ετοιμάσει βαλίτσες για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η Αλ Ουάσλ ιδρύθηκε το 1960 και έχει 7 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα. Προπονητής είναι ο Λαουρεντσίου Ρέγκεκαμπφ, ενώ στην ομάδα αγωνίζονται άλλοι δύο Βραζιλιάνοι. Οι μέσοι Τιάγκο Μέντες και Ματέους ντα Σίλβα.

Ο Φιγκεϊρέδο ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντεμοκράτα και το 2017 πήγε στην Ατλέτικο Μινέιρο. Το 2018 ήλθε στην Ευρώπη για τη Ζάλγκιρις. Από τη λιθουανική ομάδα τον απέκτησε ο ΟΦΗ το 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Transfer Bullets: Το τσεκ του Ρέμπε στον Μπίστροβιτς
TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ