ΟΦΗ

ΟΦΗ: Η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα και τα μεταγραφικά σενάρια

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του ΟΦΗ πραγματοποίησαν την Τρίτη το απόγευμα (19/5) την δεύτερη ομαδική τους προπόνηση και ετοιμάζονται ενόψει της συνέχειας. Μετά τα playoffs αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στα μεταγραφικά.

Την Τρίτη το απόγευμα (19/5) ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο την δεύτερη ομαδική προπόνηση. Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου έχουν σηκώσει "μανίκια" ενόψει τ ης διαφαινόμενης επανέναρξης της Super League, όπου θα βρει τους Κρητικούς στα playoffs.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ κυλάει δίχως ιδιαίτερα προβλήματα, αφού μοναδική απουσία είναι ο Φελίπε Σόουζα, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Κατα τ' άλλα την Τρίτη δόθηκε έμφαση στην ενδυνάμωση, στις ασκήσεις συναρμογής και μεταβιβάσεων, ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε και αγωνιστικό παιχνίδι.

ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, τα σενάρια γύρω από τα μεταγραφικά ζητήματα, όπως είναι φυσιολογικό, "φουντώνουν". Την Δευτέρα, δημοσίευμα από την Κύπρο ανέφερε ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Αντίλ Ναμπί. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες κάτι τέτοιο διαψεύδεται από το ίδιο το Νησί της Αφροδίτης.

Όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό, οι άνθρωποι του ΟΦΗ συνεχίζουν να τσεκάρουν περιπτώσεις, αλλά οι όποιες κινήσεις θα οριστικοποιηθούν μετά το τέλος των playoffs. Το ίδιο θα συμβεί και στο κομμάτι των ανανεώσεων.

Στόχος των Κρητικών είναι η διατήρηση του βασικού κορμού και η προσθήκη ποδοσφαιριστών σε θέσεις που υπάρχει κενό. Κάτι τέτοιο θα εξαρτηθεί από την ενδεχόμενη αποχώρηση κάποιων ποδοσφαιριστών (π.χ. Η αποχώρηση Σεμέντο θα συνδυαστεί με προσθήκη εξτρέμ).

Επιπλέον, ανοιχτό φαίνεται να παραμένει και το ζήτημα της μείωσης των μισθών, που αποτελεί έναν παράγοντα, ο οποίος ενδέχεται να επηρεάσει τον φετινό σχεδιασμό.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ