ΟΦΗ

ΟΦΗ: Η διπλή πρόταση των κρητικών για σέντρα της Super League στις 12 Σεπτέμβρη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2020-2021 / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2020-2021 / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ πρότεινε στη Super League να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα στις 12 Σεπτεμβρίου και να αναβληθούν τα ματς Ολυμπιακού και ΑΕΚ ή να οριστεί ο μεταξύ τους αγώνας στην πρεμιέρα ώστε να αναβληθεί και να γίνει σε άλλη εμβόλιμη ημερομηνία.

Μια διπλή, πρωτοποριακή θα μπορούσαμε να την πούμε πρόταση, κατέθεσαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ στη Super League ενόψει του Διοικητικού Συμβουλίου της Τετάρτης (2/9) αναφορικά με την έναρξη του πρωταθλήματος και έχοντας υπόψιν τους τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας τους και όχι μόνο αλλά και το γεγονός πως φέτος εξαιτίας της πανδημίας δεν υπάρχουν πολλές κενές ημερομηνίες.

Ο ΟΦΗ προκειμένου να μην υπάρξει και "σύγκρουση" με την ΕΠΟ πρότεινε δύο πράγματα.

Πρώτον: Να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα και να έχουμε αναβολή μόνο των αγώνων της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού με την πρεμιέρα να γίνεται στις 12 Σεπτεμβρίου.

Δεύτερον: Να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα στις 12 Σεπτεμβρίου και να οριστεί την 1η αγωνιστική το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες ώστε να αναβληθεί μόνο το παιχνίδι των δύο φιναλίστ του Κυπέλλου. Και να διεξαχθεί κάποια άλλη στιγμή στη διαρκεια της σεζόν.

Και στα δύο σενάρια ο τελικός θα διεξαχθεί κανονικά, όπως έχει οριστεί από την ΕΠΟ, δεν θα πάει πίσω ο προγραμματισμός των υπολοίπων ομάδων και όσες ομάδες έχουν ευρωπαϊκό παιχνίδι όπως ο ΟΦΗ, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης θα έχουν ένα ματς στα πόδια τους πριν τη διεξαγωγή του Champions League και του Europa League.

Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει η Super League την Τετάρτη το πρωί κατά τη διάρκεια του διοικητικού της συμβουλίου.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ