ΟΦΗ

ΟΦΗ: Η διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Σίμου

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, παραχώρησε διαδικτυακή συνέντευξη τύπου και απάντησε LIVE στις ερωτήσεις έντεκα δημοσιογράφων - ρεπόρτερ της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου και του Sport24.gr (VIDEO).

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, παραχώρησε online συνέντευξη Τύπου ενόψει των playoffs που ξεκινούν στις 6 Ιουνίου. Απάντησε σε ερωτήσεις έντεκα δημοσιογράφων και ρεπόρτερ των Κρητικών, συμπεριλαμβανομένου και του Sport24.gr και αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Σίμος μίλησε για την επιστροφή του ΟΦΗ στην αγωνιστική δράση, η οποία αναμένεται δύσκολη: "Συμβαίνει πρώτη φορά κάτι τέτοιο. Θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Πρώτο μας μέλημα είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί άλλος τραυματισμός, όπως του Τσιλιανίδη".

Ο τεχνικός των Κρητικών μίλησε για το κίνητρο των playoffs, όπως και για την προετοιμασία μετά την ολοκλήρωση της σεζόν: "Οι αποφάσεις θα ληφθούν όταν γνωρίσουμε με ακριβή τρόπο πότε θα τελειώσουμε και πότε θα είναι το πρώτο παιχνίδι της ομάδας στο Europa League. Έτσι, όπως είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή, περισσότερες πιθανότητες είναι να μείνουμε στο Ηράκλειο".

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Κοσμά Τσιλιανίδη, αυτός είναι ικανός να αλλάξει τα μεταγραφικά πλάνα, ανέφερε σε ερώτηση του Sport24.gr.: "Ναι μπορεί να αλλάξει το πλάνο. Αυτό που είμαι σίγουρος μεταγραφικά και μπορώ να σας το πω με βεβαιότητα είναι ότι από 30/6 θα είναι στην ομάδα μας ο Ουές".

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου:

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ