ΟΦΗ

ΟΦΗ: Γιαννούλης και Στάικος κράτησαν παρέα στους φίλους των κρητικών

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Κώστας Γιαννούλης και Πασχάλης Στάικος συνομίλησαν μέσω instagram με τους φίλους του ΟΦΗ κρατώντας τους λίγη παρέα την ώρα που όλοι μένουν στα σπίτια τους.

Για να περάσουν λίγο καλύτερα οι μέρες της καραντίνας για τους φιλάθλους του ΟΦΗ η κρητική ΠΑΕ έχει καθιερώσει άνα-δυο τρεις μέρες οι παίκτες της, ανά δυάδες να συνομιλούν μεταξύ τους στο instagram και να απαντούν στις ερωτήσεις των φίλων των κρητικών.

Οι Κώστας Γιαννούλης και Πασχάλης Στάικος ήταν οι δύο τελευταίοι που πήραν σειρά και απάντησαν χωρίς να... κρύψουν το παραμικρό αφού σχολίασαν και ποιος είναι ο παίκτης που αργεί τις περισσότερες φορές στην προπόνηση.

Ο Γιαννούλης μάλιστα ήταν πιο... δραστήριος από τον Στάικο που φάνηκε ψαρωμένος και ο έμπειρος αμυντικός απάντησε στις περισσότερες ερωτήσεις από το μέσο του ΟΦΗ.

Μεταξύ άλλων μάλλιστα ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να παίξει συμπαίκτης με τον αδελφό του που παίζει στον ΠΑΟΚ και απάντησε χαμογελώντας: "Τώρα που άλλαξα θέση και παίζω στόπερ θα μπορούσα".

Δείτε τις απαντήσεις που έδωσαν οι Κώστας Γιαννούλης και Πασχάλης Στάικος στις ερωτήσεις των φιλάθλων του ΟΦΗ, έτσι όπως τέθηκαν στο Instagram LIVE της Πέμπτης2/4/20.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ