ΟΦΗ

ΟΦΗ: Γιακουμάκης και επίσημα στους Κρητικούς με οψιόν αγοράς

ΟΦΗ: Γιακουμάκης και επίσημα στους Κρητικούς με οψιόν αγοράς

Παίκτης του ΟΦΗ και επίσημα είναι από την Πέμπτη (24/1) το πρωί ο Γιώργος Γιακουμάκης με την κρητική ΠΑΕ να ανακοινώνει τον δανεισμό του Έλληνα επιθετικού.

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Γιώργου Γιακουμάκη το πρωί της Πέμπτης με τον 24χρονο επιθετικό να αγωνίζεται ως δανεικός για τους επόμενους έξι μήνες στους Κρητικούς.

Στην ανακοίνωση που έβγαλαν οι κρητικοί ξεχωρίζει η αναφορά πως στη συμφωνία των δυο πλευρών υπάρχει οψιόν αγοράς από πλευράς του ΟΦΗ που θα μπορέσει στο τέλος της σεζόν αν το επιθυμεί να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"ΗΠΑΕ ΟΦΗ 1925ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή,Γιώργου Γιακουμάκη, με τη μορφή δανεισμού από τηνΑΕΚ ως τον προσεχή Ιούνιο, μεοψιόν αγοράςαπό την πλευρά τηςομάδας μας.

ΟΗρακλειώτηςεπιθετικός, γεννημένος στις9 Δεκεμβρίου 1994, άρχισε την καριέρα του από τονΠΟΑκαι τη σεζόν 2012-13 μεταγράφηκε στονΠλατανιά. Με εξαίρεση ένα εξάμηνο που δόθηκε δανεικός στηνΕπισκοπή, οΓιακουμάκηςέμεινε σταΧανιάως το καλοκαίρι του 2017. Στην τελευταία του σεζόν αγωνίστηκε σε26 αγώνεςκαι σκόραρε11 φορές, όντως οπρώτος Έλληνας σκόρερ της Super League.

Τον Ιούνιο του 2017 φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ και στο φινάλε της σεζόν 2017-18 αναδείχθηκεπρωταθλητής Ελλάδας, πετυχαίνοντας μάλιστα ένα από τα πιοκαθοριστικά γκολ της ομάδας του.

Τη φετινή σεζόν έχει11 συμμετοχέςσε αγώνες πρωταθλήματος,έξι σε ματς κυπέλλουκαι τέσσερις στη διοργάνωση τουΤσάμπιονς Λιγκ.

Στην ομάδα μας θα φορέσει τη φανέλα με τοναριθμό 10. Γιώργο, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ