ΟΦΗ

ΟΦΗ: Φιλική ήττα από Έουπεν

ΟΦΗ: Φιλική ήττα από Έουπεν

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα (3-1) από την Έουπεν στην τρίτη φιλική του αναμέτρηση επί βελγικού εδάφους. Το γκολ των Κρητικών ο Πέρσον. Κέρδισε και πέναλτι ο Σουηδός, αστόχησε ο Νέιρα.

Το προηγούμενο (δεύτερο) φιλικό συνδυάστηκε με νίκη επί της Άντερλεχτ. Ο ΟΦΗ παρουσίασε ξανά καλό πρόσωπο, αλλά αυτή τη φορά γνώρισε την ήττα.

Ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου, Γιώργος Σίμος, άλλαξε πρόσωπα κόντρα στην Έουπεν ενώ ο Σουηδός φορ, Έρικ Πέρσον, ήταν το κέρδος για τους Κρητικούς. Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά και μόλις τρία λεπτά μετά από την έναρξη του ματς έχασε ευκαιρία με τον Φερέιρα.

Στο ένατο λεπτό η Όιπεν άνοιξε το σκορ με τον Τσιαμπισέτι, ενώ ο Πέρσον με κεφαλιά στο 37ο ισοφάρισε σε 1-1. Στο 43' ο Σκανδιναβός κέρδισε πέναλτι, ο Νέιρα ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ήταν άστοχος. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα (44'), ο Μπαουτίστα νίκησε τον Δερμιτζάκη κι έδωσε ξανά το προβάδισμα στους Βέλγους.

Το τελικό σκορ της νίκης της Έουπεν διαμόρφωσε στο 68' ο Λάουρεν με σουτ εντός περιοχής. Για ένα ακόμη ματς δοκιμάστηκε και ο αδερφός του Αντίλ Ναμπί, Σαμίρ.

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Δερμιτζάκης, Μπολάκης, Περδίκης, Μεγιάδο, Μαρινάκης, Νέιρα, Σουρνάκης, Ντίνας, Τσιλιανίδης, Φερέιρα, Πέρσον

Στο δεύτερο ημίχρονο οι: Σωτηρίου, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Μπράουν, Νάστος, Σακόρ, Σαμίρ Ναμπί, Αντίλ Ναμπί, Μάνος, Σεμέντο, Σασί

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ