ΟΦΗ

ΟΦΗ - Εργοτέλης 2-2: Ισοπαλία υπό το βλέμμα Γιακουμάκη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΦΗ - ΜΠΕΡΣΧΟΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΦΗ - ΜΠΕΡΣΧΟΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Υπό το βλέμμα του νέου αποκτήματος, Γιώργου Γιακουμάκη, ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Εργοτέλη σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Παγκρήτιο. Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες του Ηρακλείου.

Ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Εργοτέλη σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (17/8) στο Παγκρήτιο, υπό το βλέμμα του Γιώργου Γιακουμάκη που επιστρέφει ως δανεικός από την ΑΕΚ.

Ο Ναμπί άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ με τη συμπλήρωση μισής ώρας ματς, ενώ ο Μάνος στις καθυστερήσεις διεύρυνε το προβάδισμα. Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στον Εργοτέλη, ο οποίος μείωσε με τον Μανουσάκη με προβολή στο 59ο λεπτό. Κατάφερε να φθάσει στην ισοφάριση στο 70' με εκτέλεση πέναλτι - για χέρι του Μαρινάκη - από τον Ροβίθη.

Αυτή ήταν η πρόβα τζενεράλε για τον ΟΦΗ, οποίος πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη την άλλη Κυριακή (25/8, 21:00) για το εκτός έδρας ματς με τον Άρη στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Super League 1.

EΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης (60' Κατσιμήτρος), Προβυδάκης (46' Κοιλιάρας), Ρέις Κάστρο (83' Οικονόμου), Μπάτζιος (46' Πέιος), Σπίριακ, Μπρους (80' Κατσούρρι), Μπουρσέλης (46' Καντίνα), Γροντής (46' Μπουτσάκης), Μπαράτα, Έφορντ (85' Αζίζι), Μανουσάκης (69' Ροβίθης).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου (67' Δερμιτζάκης), Μαρινάκης, Νάστος (67' Δεληγιαννίδης), Γιαννούλης, Κοροβέσης (67' Μπράουν), Νέιρα, Μεγιάδο, Τσιλιανίδης, Ναμπί (46' Βαζ), Σεμέντο, Μάνος (67' Φιγκεϊρέντο).

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ