ΟΦΗ

ΟΦΗ: Επίσημα στους Κρητικούς Βέρα και Ίσις ως τεχνικό δίδυμο!

ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑΣ "ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΟΥ ΓΚΕΡΑΡΝΤ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Ίσις, Βέρα (eurokinissi) EUROKINISSI

Οι Χάιμε Βέρα και Αλεχάντρο Ίσις αναλαμβάνουν την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ με τους δυο Χιλιανούς να υπογράφουν συμβόλαιο συνεργασίας για 2,5 έτη.

Είναι πλέον και επίσημο. Οι Χάιμε Βέρα και Αλεχάντρο Ίσις που μεγαλούργησαν ως ποδοσφαιριστές με την ομάδα του ΟΦΗ επιστρέφουν στους Κρητικούς και αναλαμβάνουν την τεχνική ηγεσία του συλλόγου αντικαθιστώντας τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Η επισημοποίηση της συνεργασίας για τα επόμενα 2,5 χρόνια ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής από την κρητική ΠΑΕ με τη σχετική ανακοίνωση να σημειώνει:

"ΗΠΑΕ ΟΦΗ 1925ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους προπονητέςΧάιμε ΒέρακαιΑλεχάντρο Ίσις,η οποία έχει προοπτικήγια τα επόμενα 2,5 χρόνια. Οι δύο Χιλιανοί, πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, επιστρέφουν στον σύλλογο που έγραψανχρυσές σελίδες ιστορίαςως ποδοσφαιριστές και αναλαμβάνουν την τεχνική ηγεσία.

ΟΧάιμε Βέρα, στα 55 του χρόνια, ήταν μέχρι πριν λίγη ώρα προπονητής στηνCuricó Unido, με την οποία έλυσε τη συνεργασία του προκειμένου να έρθει στονΟΦΗ. Από τον Ιούλιο του 2008 μέχρι τον Ιανουάριο του 2017 είχε περάσει από τους πάγκους τωνPuerto Montt, UdeConce, CD Iquique(κατέκτησε το κύπελλο Χιλής το 2014 και τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα Απερτούρα τη σεζόν 2016-17)καιAntofagasta.

Από τον Μάρτιο του 2011 ως τον Μάρτιο του 2013 ήταν ο άμεσος συνεργάτης τωνΚλαούντιο ΜπόργκικαιΧόρχε ΣαμπάολιστηνΕθνική ομάδατηςΧιλής.

Από την πλευρά του οΑλεχάντρο Ίσις, στο 56ο έτος της ηλικίας του, έχει περάσει από τον πάγκο τηςΕθνικής Χιλής, ως συνεργάτης τουΚλαούντιο Μπόργκι. Ως πρώτος προπονητής έχει περάσει από την τεχνική ηγεσία τηςPuerto Monttκαι στον ΟΦΗ θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη τουΧάιμε Βέρα.

Από το καλοκαίρι του 2018 οι δυο τους συνυπάρχουν στην τεχνική ηγεσία τηςCuricó Unido.

Χάιμε και Αλεχάντρο καλώς ήρθατε και πάλι στην οικογένεια του ΟΦΗ"!

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ