ΟΦΗ

ΟΦΗ: Επιμένει για κόσμο στις κερκίδες

ΟΦΗ: Επιμένει για κόσμο στις κερκίδες

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ δεν θεωρούν οριστική την αρνητική εισήγηση της υγειονομικής επιτροπής για τη παρουσία κόσμου στις κερκίδες και θα συνεχίσουν τις προσπάθειες τους

Οι ομάδες της Super League εισηγήθηκαν στην υγειονομική επιτροπή την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα στο 20% της συνολικής χωρητικότητα των γηπέδωναλλά με ανώτατο όριο των 8.000 φιλάθλων.

Ωστόσο, η αρμόδια υγειονομική επιτροπή του υπουργείου υγείας ήταν αρνητική και δεν έκανε δεκτό το αίτημα της διοργανώτριας αρχής, επομένως δεν θα υπάρξει κόσμος στα εναπομείναντα παιχνίδια των playoffs και των playouts.

Πάντως, οι άνθρωποι του ΟΦΗ, που έκαναν από την αρχή την πρόταση αυτή, φαίνεται ότι δεν εγκαταλείπουν το ζήτημα και ετοιμάζουν νέες κινήσεις. Συγκεκριμένα, οι Κρητικοί δεν θεωρούν την απόφαση οριστική και θα συνεχίσουν την προσπάθεια.

Στον ΟΦΗ βλέπουν την εκτίμηση της υγειονομικής επιτροπής ως ευκαιρία και ελπίζουν ότι με μία τροποποιημένη πρόταση θα επανεξεταστεί το αίτημα της Super League. Μάλιστα, το θέμα θα συζητηθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής (26/6).

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ