ΟΦΗ

ΟΦΗ: Ενδεχόμενο επιστροφής Παπουλή

Apollon's Fotis Papoulis, center vies for the ball with Lazio's Dusan Basta, left, and Lazio's Alessandro Murgia during an Europa League, group H, soccer match between Lazio and Apollon Limassol, in Rome, Thursday, Sept. 20, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Apollon's Fotis Papoulis, center vies for the ball with Lazio's Dusan Basta, left, and Lazio's Alessandro Murgia during an Europa League, group H, soccer match between Lazio and Apollon Limassol, in Rome, Thursday, Sept. 20, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Ο 35χρονος εξτρέμ του Απόλλωνα Λεμεσού, Φώτης Παπουλής, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και υπάρχει ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τη φανέλα του ΟΦΗ.

Έπειτα από οκτώ επιτυχημένα χρόνια στην Κύπρο, ο 35χρονος αριστερός εξτρέμ Φώτης Παπουλής δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Λεμεσού με το συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος του μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νησί της Αφροδίτης, υπάρχει ενδεχόμενο ο Παπουλής να μετακομίσει στην Ελλάδα για να φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ με τις δύο πλευρές να βρίσκονται ήδη σε επαφή. Να τονίσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Περικλή Παπαπαναγή, τον βοηθό προπονητή των Κρητικών.

Ο Κύπριος διεθνής έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στον ΟΦΗ, καθώς πριν τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα Λεμεσού βρισκόταν στην Κρήτη για ενάμιση σεζόν, συμβάλλοντας στην άνοδο του ΟΦΗ από την Football League το 2010/2011 και πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις στη Super League το 2011/2012.

Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΤΖΕΝΤΗ

Οι πληροφορίες, ωστόσο, από την Κύπρο διαψεύδονται από τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Γιάννη Μπιτζίδη, ο οποίος τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον και καμία προσέγγιση από τον ΟΦΗ.

Ο Φώτης Παπουλής τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 25 παιχνίδια με τον Απόλλωνα Λεμεσού που συμμετείχε και στα προκριματικά του Europa League. Ο 35χρονος εξτρέμ σκόραρε έξι φορές, ενώ μοίρασε και ισάριθμες ασίστ.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ