ΟΦΗ

ΟΦΗ: Εκτός αποστολής ο Ναμπί

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ με τον Γιώργο Σίμο να βλέπει το Ναμπί να τίθεται εκτός μάχης με ένα πρόβλημα στον προσαγωγό.

Ο Ναμπί δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε στον προσαγωγό, δεν προπονήθηκε ούτε το Σάββατο και τέθηκε εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ. Αντίθετα σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Βαζ που δεν είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (13/6) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ (14/6, 19:15).

Ο Αντίλ Ναμπί δεν προπονήθηκε, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και τέθηκε εκτός αποστολής, όπως και ο Ζοζάο Βίκτορ , ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη μέση και ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος. Ο Φελίπε Σόουζα συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Γιάννης Δερμιτζάκης έκαναν θεραπεία.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, άσκηση μεταβιβάσεων, παιχνίδια σε μικρούς χώρους και τελικό παιχνίδι.

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Σωτηρίου, Γουάλι, Γιαννούλης, Νάστος, Κουτρουμπής, Βαφέας, Μπράουν, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Στάικος, Σακόρ, Σουρνάκης, Νέιρα, Μεγιάδο, Βαζ, Νοικοκυράκης, Δεληγιαννίδης, Σεμέντο, Μάνος, Φιγκεϊρέδο".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ