ΟΦΗ

ΟΦΗ: Έκτακτο Δ.Σ. για το νέο σήμα, εκνευρισμένος ο Μπούσης

ΔΣ SUPERLEAGUE ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Bousis, OFI (eurokinissi) EUROKINISSI

Έκτακτο Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε στον ΟΦΗ με τον ιδιοκτήτη των Κρητικών, Μιχάλη Μπούση, να είναι αρκετά εκνευρισμένος από την κακοπροαίρετη, όπως την θεωρούν στο Ηράκλειο, κριτική για την αλλαγή του σήματος.

Ο ΟΦΗ αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στην ιστορία του και παρουσίασε νέο σήμα στην συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Παρασκευής (7/8). "Ένας κύκλος που χωράει μέσα του τη μεγάλη κληρονομιά του ΟΦΗ και τη σημαντική ιστορία της Κρήτης" ανέφερε η ΠΑΕ για το καινούργιο λογότυπο.

Οι αντιδράσεις για την αλλαγή ήταν πολλές, ιδιαίτερα από τον κόσμο των Κρητικών. Το μεσημέρι του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, με τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Μιχάλη Μπούση, να ακυρώνει όλα τα ραντεβού του που είχε στο Ηράκλειο, απ' όπου θα αναχωρήσει την Δευτέρα (11/8).

ΟΦΗ: Έκτακτο Δ.Σ. για το νέο σήμα, εκνευρισμένος ο Μπούσης

Μάλιστα, ο Μπούσης είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος από την κακοπροαίρετη κριτική που δέχεται η ομάδα για την αλλαγή του σήματος, ενώ κάνει λόγο για ενορχηστρωμένη και δόλια επίθεση από τιμητές και αποτυχημένους σωτήρες της ΠΑΕ. Όσον αφορά το μέλλον του στον ΟΦΗ, δεν υπάρχει κάποια ξεκάθαρη απάντηση από την ομάδα του Ηρακλείου.

ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ ενημέρωσε τον κ. Μπούση ότι θα διατηρήσει το παλιό σήμα, ενώ ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Γιάνης Δανδάλης εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για το νέο λογότυπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μιχάλη Μπούση, είχε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, στο περιθώριο της Γ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στην οποία συζήτησαν, την απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για αλλαγή σήματος και την ανάγκη δημιουργίας νέας εταιρικής ταυτότητας.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ θα ήθελε να ενημερώσει το φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ, ότι θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί στα τμήματα του, το σήμα του ΟΦΗ και αυτό ακριβώς ξεκαθάρισε ο κ. Δανδάλης, στην συζήτηση που είχε με τον Μιχάλη Μπούση.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ εξέφρασε τις επιφυλάξεις του, για την απόφαση της ΠΑΕ ΟΦΗ σε ότι αφορά την αλλαγή σήματος, ωστόσο όπως είπε και στον κ. Μπούση κατανοεί μια σειρά απο λόγους, για τους οποίους η ΠΑΕ ΟΦΗ επιθυμεί για τη δημιουργία μιας νέας εταιρικής ταυτότητας.

Σε κάθε περίπτωση, το μητρικό σήμα του ΟΦΗ, θα συνεχίσει να υφίσταται, μέσω του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και των τμημάτων του, σε όλα τα σπορ".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ