ΟΦΗ

ΟΦΗ: Έδωσαν τα χρήματα από τα πρόστιμα στο Χαμόγελο του Παιδιού

ΟΦΗ: Έδωσαν τα χρήματα από τα πρόστιμα στο Χαμόγελο του Παιδιού

Ο ΟΦΗ δείχνει για μία ακόμη φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, συνεισφέροντας στο έργο της οργάνωσης ''Χαμόγελο του Παιδιού''.

Στον ΟΦΗ κατάφεραν να μετατρέψουν τα ''έσοδα'' από τα πρόστιμα σε μία σπουδαία κίνηση, δείχνοντας την ευαισθησία τους. Με τα χρήματα που μάζεψαν μεταξύ τους στα αποδυτήρια, από όσους ποδοσφαιριστέςαργούσαν να έρθουν στην προπόνηση, αγόρασαν τρόφιμα και δόρισαν δωροεπιταγές στο Χαμόγελο του Παιδιού από το super market Χαλκιαδάκη, που είναι χορηγός της Κρητικής ΠΑΕ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Συνήθως ο ορισμός της λέξης "πρόστιμο" αναφέρεται σε κάτι αρνητικό. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ όμως κατάφεραν να της δώσουν θετική έννοια και για μια ακόμα φορά να δείξουν στην πράξη την ευαισθησία τους.

Από τα χρήματα που μάζεψαν μεταξύ τους στα αποδυτήρια, λόγω των... αργοπορημένων στις προπονήσεις, αγόρασαν τρόφιμα και έδωσαν δωροεπιταγές από τα Χαλκιαδάκης στο "Χαμόγελο του παιδιού".

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη περηφάνια για την κοινωνική δράση των ποδοσφαιριστών μας κι επίσης ευχαριστούμε πολύ τα Super Market Χαλκιαδάκης, χορηγό της ομάδας μας, για την έμπρακτη στήριξη στο συγκεκριμένο εγχείρημα".

Δείτε εδώ την ανάρτηση.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ