ΟΦΗ

ΟΦΗ: Δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πλατέλλα

SUPERLEAGUE / ÏÖÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÖÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Νέφτσι Μπακού μπορεί να παρουσίασε το βράδυ της Τρίτης τον Βαγγέλη Πλατέλλα αλλά από τον ΟΦΗ τόνιζαν πως μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης η μεταγραφή δεν είχε ολοκληρωθεί με τον παίκτη να ανήκει και τυπικά στους Κρητικούς.

Ένα μίνι σήριαλ πάει να δημιουργηθεί γύρω από τη μεταγραφή του Βαγγέλη Πλατέλλα στη Νέφτσι Μπακού. Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν μπορεί να ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης την απόκτηση του επιθετικού του ΟΦΗ αλλά οι Κρητικοί τόνιζαν τα ξημερώματα της Τετάρτης πως η μεταγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί.

Όπως χαρακτηριστικά έλεγαν ο παίκτης έχει ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα και ο ΟΦΗ δεν έχει συναινέσει ακόμα στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αρκετοί θα αναρωτηθούν και από τη στιγμή που ο ΟΦΗ δεν έχει πει το ναι ο Πλατέλλας πως ταξίδεψε στην Τουρκία;

Το πιθανότερο είναι πως οι Κρητικοί έδωσαν άδεια στον Πλατέλλα να ενσωματωθεί στη Νέφτσι αλλά ακόμα δεν έχουν κατατεθεί τα χρήματα που έχουν συμφωνήσει οι δυο ομάδες προκειμένου να στείλουν τη "μπλε κάρτα" του παίκτη.

Φυσικά κανείς δεν λέει πως η μεταγραφή θα χαλάσει αλλά πως ακόμα το τυπικό της σκέλος δεν έχει ολοκληρωθεί και η Νέφτσι δεν έπρεπε να προχωρήσει στην ανακοίνωση της απόκτησης του.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ