ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ: "Black and White Friday με 1+1 εισιτήριο"

ΟΦΗ: "Black and White Friday με 1+1 εισιτήριο"

Η ΠΑΕ ΟΦΗ σκέφτηκε έναν έξυπνο τρόπο να κινηθεί στη Black Friday. Όποιος οπαδός της αγοράσει εισιτήριο για τον αγώνα με τον Άρη, παίρνει ένα ακόμη δωρεάν!

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Άρη την Κυριακή (25/11, 19.30) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Ηρακλείου θέλοντας να είναι... συνεπής τη Black Friday, αποφάσισε να κάνει δώρο στους οπαδούς της ένα εισιτήριο για τον αγώνα, αν βεβαίως έχουν ήδη αγοράσει το... πρώτο.

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: "Στην Κρήτη η Παρασκευή δεν είναι Black Friday. Είναι ...Black & White Friday! Από σήμερα, Παρασκευή 23/11 στις 12:00 το μεσημέρι, έως και τις 21:00 του Σαββάτου 24/11 αγοράστε ένα εισιτήριο του αγώνα "ΟΦΗ - Άρης" (Κυριακή 25/11, 19:30) και αποκτήστε άλλο ένα ΔΩΡΕΑΝ.

Η προσφορά της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αφορά ΜΟΝΟ σε ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, σε 400 θέσεις στη Θύρα 1 του "Θ. Βαρδινογιάννης". ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μπορέσετε να κάνετε χρήση της προσφοράς και να πάρετε δωρεάν το ένα εισιτήριο, θα πρέπει στο καλάθι των αγορών σας να επιλέξετε δύο εισιτήρια.

ΤΩΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και επωφεληθείτε της προσφοράς για τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ