ΟΦΗ

ΟΦΗ: Ανακοινώθηκε ο Στούρτζεον

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΞΑΝΘΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΞΑΝΘΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης του ΟΦΗ με κάθε επισημότητα είναι ο Φάμπιο Στούρτζεον, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους Κρητικούς έως το 2023.

Μία ακόμη μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Φάμπιο Στούρτζεον. Ο 26χρονος Πορτογάλος εξτρέμ είχε φτάσει στο Ηράκλειο, όπου πέρασε τα ιατρικά και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2023.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr, ο ΟΦΗ είχε εντείνει τις συνομιλίες με τη Φεϊρένσε λίγες μέρες πριν το ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού και την Παρασκευή (18/9), η ομάδα του Ηρακλείου κατόρθωσε και έφτασε σε συμφωνία καθώς ξεπεράστηκε το εμπόδιο των δικαιωμάτων που είχε κρατήσει η Βιτόρια Γκιμαράες.

Ο Στούρτζεον γεννήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου στην Αλμάδα και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπελενένσες.

Το 2017 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα και μετακινήθηκε στην Γκιμαράες. Από τη Βιτόρια τον αγόρασε η Φεϊρένσε το 2018. Την περασμένη σεζόν πέτυχε 2 γκολ σε 31 ματς της Super League Interwetten και 1 σε 2 ματς κυπέλλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Fabio Miguel Santos Sturgeon, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας τριών ετών, ως το καλοκαίρι του 2023.

Ο 26χρονος επιθετικός, γεννημένος στις 4 Φεβρουαρίου 1994 στην πόλη Almada της Πορτογαλίας, άρχισε την ποδοσφαιρική του πορεία στην ακαδημία της Belenenses.

Τον Ιούλιο του 2013 προβιβάσθηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία αγωνίστηκε σε 127 παιχνίδια, εκ των οποίων τα δέκα ήταν για το UEFA Europa League, πετυχαίνοντας 9 γκολ.

Τον Ιανουάριο του 2017 αποκτήθηκε από την Vitória Guimarães, ομάδα με την οποία έπαιξε σε συνολικά 38 αγώνες στις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ είχε μια συμμετοχή στο Europa League, στον αγώνα με την Salzburg.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Feirense, παίζοντας σε 33 ματς και πετυχαίνοντας 3 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2019 εντάχθηκε στο δυναμικό του Α.Ο. Ξάνθης, ως δανεικός από την Feirense. Με την ομάδα της Θράκης μέτρησε 34 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, έχοντας πετύχει 2 γκολ.

O Fabio Sturgeon έχει χριστεί διεθνής με τις ομάδες U20 και U21 της Πορτογαλίας, έχοντας 5 και 1 συμμετοχή αντίστοιχα.

Fabio, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!"

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ