ΟΦΗ

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε τον Ζοάο Βίκτορ

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε τον Ζοάο Βίκτορ

Η ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου Βραζιλιάνου χαφ, Ζοάο Βίκτορ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παίκτης του ΟΦΗ με κάθε επισημότητα είναι ο Ζοάο Βίκτορ. Η κρητική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου Βραζιλιάνου χαφ μέχρι το τέλος της σεζόν.

O Bίκτορ είναι ένας ιδιαίτερα έμπειρος ποδοσφαιριστής με πενταετή παρουσία στην Ισπανία με τη φανέλα της Μαγιόρκα (ένα γκολ, τρεις ασίστ σε 97 αγώνες) ενώ ήταν κι αρχηγός για δύο χρόνια. Το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε από την Ανόρθωση, στην οποία αγωνίστηκε από το 2015 έως το 2019, έχοντας 123 συμμετοχές και 18 γκολ, για λογαριασμό της Umm Salal του Κατάρ.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του João Victor de Albuquerque Bruno από την Umm Salal για διάστημα 6 μηνών.

Γεννημένος στις 7 Νοεμβρίου 1988 στην Olinda της Βραζιλίας, ο 31 ετών μέσος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Clube Náutico Capibaribe B, απ’ όπου αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2008 για την São Caetano. Τον Μάιο του ίδιου έτους αποκτήθηκε από την Treze FC, στην οποία παρέμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2009.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν το Ουζμπεκιστάν, όπου φόρεσε τη φανέλα της Bunyodkor Tashkent σε 14 αγώνες στις εγχώριες διοργανώσεις και σε 13 αναμετρήσεις για το AFC Champions League.

Τον Αύγουστο του 2010 μετακόμισε στην Ισπανία για λογαριασμό της RCD Mallorca, με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε ως τον Ιούλιο του 2015, έχοντας συνολικά 96 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ.

Από τον Ιούλιο του 2015 ως τον Ιούλιο του 2019 έπαιξε στην Κύπρο και την Ανόρθωση, με την οποία μέτρησε 136 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, 19 γκολ και 2 ασίστ. Επίσης συμμετείχε σε 2 αγώνες της ομάδας του για τον πρώτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του πριν έρθει στον ΟΦΗ ήταν το Κατάρ, χώρα στην οποία φόρεσε τα χρώματα της Umm Salal σε 16 αγώνες στις εγχώριες διοργανώσεις.

João καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ