ΟΦΗ

ΟΦΗ: Αμφίβολος ο Ναμπί για Λαμία

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντίλ Ναμπί δεν προπονήθηκε την Πέμπτη (5/12) και είναι αμφίβολος για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία (8/12, 15:00) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League 1.

Η Λαμία υποδέχεται τον ΟΦΗ για την 13η αγωνιστική της Super League 1 και το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ομάδα του Ηρακλείου ακούει στο όνομα του Αντίλ Ναμπί.

Ο 25χρονος Άγγλος μέσος δεν προπονήθηκε την Πέμπτη (5/12) και είναι αμφίβολο για το ματς στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Οι Νίκος Μαρινάκης, Γιώργος Κουτρουμπής και Κώστας Γιαννούλης δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα κι έχουν τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΟΦΗ: "Ολοκληρώθηκε το πρωί της Πέμπτης (5/12) η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας μετά τον αγώνα με την Καβάλα. Μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Adil Nabi, λόγω του γνωστού προβλήματος στον δικέφαλο.

Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δυο υποομάδες. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις τεχνικής και ασκήσεις με τελειώματα φάσεων. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (6/12), στις 15:00 μετά το μεσημέρι".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ