ΟΦΗ

ΟΦΗ: "Άγριο κράξιμο" στους παίκτες με "βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από 'δω"!

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ισοπαλία ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Πανιώνιο στο "Γεντί Κουλέ" έφερε την αντίδραση των κρητικών που φώναζαν μετά τη λήξη στους παίκτες των γηπεδούχων: "βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ".

Στην έναρξη ξανά του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ συνέχισε να προβληματίζει καθώς έφερε ισοπαλία 1-1 με τον Πανιώνιο σε ένα ματς στο οποίο προηγήθηκε και έδειξε πως θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο.

Η εικόνα των Κρητικών όμως ήταν μέτρια και τελικά δέχτηκαν την ισοφάριση που τους άφησε στην 13η θέση του πρωταθλήματος. Η εμφάνιση αυτή μάλιστα προκάλεσε την αντίδραση των φίλων του ΟΦΗ οι οποίοι άρχισαν τα συνθήματα και τις αποδοκιμασίες με το σφύριγμα της λήξης.

«Εεε, οοο, βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ», φώναζαν οι οπαδοί του κρητικού συλλόγου, οι οποίοι μάλιστα έδιωξαν τους παίκτες όταν αυτοί πήγαν προς το πέταλο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Οι οπαδοί άρχισαν να γιουχάρουν ενώ οι αποδοκιμασίες έγιναν ακόμα πιο έντονες όταν ο Νίκος Παπαδόπουλος πήγαινε προς τα αποδυτήρια.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: "ΔΕΝ ΑΞΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ"

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε τόσο για τις αποδοκιμασίες λέγοντας πως είναι κάτι που δεν το αξίζει όσο και για το μέλλον του τονίζοντας πως ο ίδιος αγαπάει περισσότερο από τον καθένα τον ΟΦΗ.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Ξέραμε ότι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η άποψη μου είναι ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, με ένταση, ρυθμό και κατοχή μπάλας. Καταφέραμε να προηγηθούμε και ίσως θα έπρεπε να προηγηθούμε πιο νωρίς. Παρ’ όλα αυτά, πήγαμε στο ημίχρονο με το υπέρ μας σκορ κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν έκανε φάσεις πέρα από μια στατική φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την ισορροπία μας αλλά την βρήκαμε ξανά και ίσως θα μπορούσαμε να προηγηθούμε με μεγαλύτερο σκορ. Επειδή έχει συμβεί ξανά, το να προηγηθούμε και να μην κερδίσουμε αυτό δεν είναι σύμπτωση. Πολύ εύκολα μπορεί να πει κάποιος ότι είναι θέμα φυσικής κατάστασης, αλλά για εμένα είναι ψυχολογικό. Η ομάδα έχει ανάγκη τη νίκη και με μια φάση ο αντίπαλος σκοράρει.

Για εμένα είναι θέμα ψυχολογίας και δεν είναι πρόβλημα φυσικής κατάστασης όπως λένε μερικοί. Αναλαμβάνω την ευθύνη της ισοπαλίας και αύριο είναι μια άλλη ημέρα. Αύριο θα συζητήσουμε για την επόμενη μας ημέρα με τους ανθρώπους που με αξιολογούν.

Δεν μου αρέσει η εικόνα στο τέλος προς την ομάδα, τους παίκτες και προς το πρόσωπο μου. Δεν νομίζω ότι αξίζω αυτό το πράγμα. Η ομάδα πρέπει να προχωρήσει με θετική ενέργεια γιατί δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Οι άνθρωποι που είναι στην διοίκηση, έχουν γνώση και αυτό που έγινε στο τέλος δεν είναι όμορφο και όπως είπα, δεν το αξίζω. Αν είναι για το καλό της ομάδας να γίνει κάτι, εγώ θα το κάνω πρώτος. Δεν αγαπάει κανείς περισσότερο την ομάδα από εμένα και έτσι νιώθω.

Μπορεί να κάνω και λάθος. Η ομάδα δεν άξιζε να χάσει τους βαθμούς. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα, υπάρχει ένας πολύ ποιοτικός παίκτης όπως ο Ντίνας, ο Βουό, ο Πλατέλλας. Έπρεπε να βγάλω το Ντίνα, με εντολή του γιατρού. Εγώ είμαι εδώ για να παλέψω".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ