ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Σουντανί, η φανέλα με το Νο2 και ο Ντρογκμπά

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο MVP της νίκης του Ολυμπιακού απέναντι στον ΟΦΗ, Χιλάλ Σουντανί, μίλησε για τα δύο γκολ που σημείωσε, για το πρότυπό του και για τον λόγο που φορά τη φανέλα με το Νο2.

Ο Χιλάλ Σουντανί σημείωσε και τα δύο γκολ του Ολυμπιακού στη νίκη (2-1) επί του ΟΦΗ. Μετά το ματς ανέφερε στη Nova: "Είμαι πολύ χαρούμενος όταν σκοράρω και κερδίζει η ομάδα, σημαντικό να κερδίζω και προσωπικά βραβεία αλλά το σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα. Θέλουμε ο Ολυμπιακός να ξανακερδίσει τον τίτλο".

Για τα δύο γκολ:

"Είναι υπέροχο όταν μπορείς να παίξεις σε αυτό τον κόσμο να σκοράρεις και να ξέρεις ότι θα σε αποθεώσουν. Ακόμη και εκτός έδρας. Είναι υπέροχο. Η αποτελεσματικότητα οφείλεται στη δουλειά που κάνει η ομάδα και η συνεργασία που κάνουν οι παίκτες. Το πώς μπαίνει το γκολ δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχουν οι βαθμοί και να κερδίζει η ομάδα.

Δεν θέλαμε κάτι λιγότερο από τη νίκη σήμερα. Να συγχαρώ και τον ΟΦΗ που είναι καλή και ποιοτική ομάδα, δεν έπαιξε πίσω, δεν κλείστηκε. Δεν κάναμε πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Σημασία καμιά φορά όμως δεν έχει η απόδοση αλλά και οι βαθμοί. Σημαντική νίκη πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Βέβαια, υπάρχει και το παιχνίδι με την Μπάγερν αλλά πρωταρχικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα για αυτό και αναφέρθηκα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ".

Για την επιλογή του Νο2 στη φανέλα:

“Είναι μια παλιά και μεγάλη ιστορία. Όταν ξεκίνησα 16 χρόνων, πριν γίνω επαγγελματίας, τραυματίστηκε ένας άλλος παίκτης και όταν μπήκα δεν είχε άλλο νούμερο. Μου έδωσαν το 2. Τους είπα γιατί μου δίνετε το 2 αφού είμαι επιθετικός; Μου είπανε ότι δεν έχει άλλο. Έπαιξα με αυτό, έβαλα γκολ και το κράτησα. Επίσης το Νο2 αντιπροσωπεύει και την πόλη μου που έχει στις πινακίδες το Νο2".

Για το πρότυπό του:

Ο Ντρογκμπά. Πάντα ο Ντρογκμπά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ