ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΟΦΗ ψάχνει την πρώτη νίκη στη Super League κόντρα στην ΑΕΚ

ΞΑΝΘΗ - ΟΦΗ / ΚΥΠΕΛΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ / EUROKINISSI)
Βουό, ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Οι σκέψεις του Νίκου Παπαδόπουλου για τον αγώνα του Σαββάτου (29/9, 20.30) με την ΑΕΚ στο "Γεντί Κουλέ" για την 5η αγωνιστική της Super League. Οι 19 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας του Ηρακλείου.

Ύστερα από τέσσερα παιχνίδια στη Super League ο ΟΦΗ, έχει μόλις έναν βαθμό, αυτόν που κατέκτησε στην πρεμιέρα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (2-2). Ακολούθησαν τρεις απανωτές ήττες, από Παναιτωλικό (2-1), ΠΑΟΚ (1-3) και Ξάνθη (3-0). Δέκα γκολ παθητικό και προβληματισμός. Το Σάββατο (29/9, 20.30) οι Κρητικοί αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ στο "Γεντί Κουλέ" και δεν έχουν άλλο στόχο από το να κατακτήσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, έστω και αν ο αντίπαλος είναι ισχυρός.

Η προετοιμασία της ομάδας του Ηρακλείου ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (28/9) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και ακολούθως ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Νάστος, Παπαστεριανός, Νέιρα, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Πλατέλλας, Σάσι και Αραβίδης. Eκτός αποστολής έμειναν οι Δερμιτζάκης, Παπάζογλου, Αργυρόπουλος, Δεληγιαννίδης, Οικονόμου, Πλευράκης, Νοικοκυράκης.

ΞΑΝΘΗ - ΟΦΗ / ΚΥΠΕΛΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΞΑΝΘΗ - ΟΦΗ / ΚΥΠΕΛΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η εικόνα που είχε ο ΟΦΗ στο παιχνίδι της Super League με την Ξάνθη δεν άρεσε καθόλου στον Παπαδόπουλο, ο οποίος μετά τον αγώνα ανέφερε: "Κυρίως προβληματίζει η νοοτροπία μερικών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν δουλεύουν σωστά μέσα στο γήπεδο για να αποφεύγονται αυτά τα γκολ. Αυτό είναι ευθύνη δική μου και πρέπει να το διορθώσω". Σε εκείνο το παιχνίδι είχαν χρησιμοποιηθεί οι: Σωτηρίου, Ποτουρίδης, Βουό, Παπάζογλου (9' Κομεσίδης, 46' Νάστος), Κυριακίδης, Αραβίδης, Παπαστεριανός, Πλατέλλας, Κουτσιανικούλης (68' Νέιρα), Κοιλιάρας, Μεγιάδο.

Αντίθετα, στο ματς που ακολούθησε πάλι με την Ξάνθη, αλλά για το Κύπελλο (0-0), η εικόνα βελτιώθηκε και οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν ήταν οι: Σωτηρίου, Νάστος, Ντίνας (84' Πλατέλλας), Αραβίδης (70' Βουό), Μιχόγεβιτς, Σασί, Μεγιάδο (62' Παπαστεριανός), Κοροβέσης, Μπολάκης, Νέιρα, Ποτουρίδης. Δεν αποκλείεται ο Παπαδόπουλος να χρησιμοποιήσει την ενδεκάδα του Κυπέλλου, αφού αυτή την ικανοποίησε πολύ περισσότερο.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ