ΟΦΗ

Ο "μπόμπερ" Μάνος ξαναχτυπά!

FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÁÉÃÉÍÉÁÊÏÓ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
Μάνος EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Μάνος του ΟΦΗ, ο οποίος θεωρείται κλεισμένος από τον Ολυμπιακό, σκόραρε και εναντίον του Άρη, φτάνοντας τα 19 γκολ στη φετινή Football League σε 20 συμμετοχές. (VIDEO)

Η πορεία του Δημήτρη Μάνου στο φετινό πρωτάθλημα της Football League είναι τρομερή. Ο 23χρονος φορ του ΟΦΗ συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και σκοράρει με ευλαβική συνέπεια. Απέναντι στον Άρη σημείωσε ένα ακόμη τέρμα, φτάνοντας τα 19 σε 20 συμμετοχές και είναι πρώτος σκόρερ της κατηγορίας.

Ο Μάνος, ο οποίος θεωρείται κλεισμένος από τον Ολυμπιακό, πλάσαρε εύστοχα με το αριστερό μέσα από την περιοχή και ενώ οι παίκτες του ΟΦΗ κυκλοφόρησαν εξαιρετικά τη μπάλα. Ο Κουτσιανικούλης έδωσε στον Βουό, αυτός στον Μαχαίρα, εκείνος με τη σειρά του πάσαρε ξανά στον Κουτσιανικούλη, αυτός στον Μάνο, ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-0 για τους Κρητικούς.

Ο Μάνος ξεκίνησε επαγγελματικά την καριέρα του στη Βέροια, με την οποία έκανε ντεμπούτο στη Super League τη σεζόν 2012-2013. Στην ομάδα της Ημαθίας έμεινε μέχρι και το πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, οπότε και υπέγραψε στον Εργοτέλη, με το οποίο κατέγραψε εκείνο το εξάμηνο 18 συμμετοχές και 6 γκολ. Στον ΟΦΗ ανήκει από το καλοκαίρι του 2016. Πέρυσι στη Football League έβαλε δέκα γκολ σε 30 παιχνίδια.

Ο Βεροιώτης στράικερ είναι ο καλύτερος παίκτης του ΟΦΗ κατά την τρέχουσα σεζόν και έχει παίξει κομβικό ρόλο στο γεγονός ότι η ομάδα του Ηρακλείου κάνει πορεία πρωταθλητισμού και ανόδου στη Super League Σουρωτή.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ