ΟΦΗ

Ο Γκέραρντ δεν αποχωρίζεται τον ΟΦΗ

Ο Γκέραρντ δεν αποχωρίζεται τον ΟΦΗ
Γκέραρντ INTIME SPORTS

Τα χρόνια πέρασαν, αλλά ο Ευγένιος Γκέραρντ δεν μπορεί να μη βλέπει τον ΟΦΗ. Ο Ολλανδός, έστω υποβασταζόμενος, πήγε στο "Γεντί Κουλέ" και παρακολούθησε τον αγώνα με τον Ατρόμητο Πειραιά.

Ο Ευγένιος Γκέραρντ δούλεψε για τελευταία φορά στον πάγκο του ΟΦΗ το 2000. Μπορεί από εκείνη τη χρονιά και μετά να εργάστηκε σε άλλες τρεις ομάδες (ΑΠΟΕΛ, Ηρακλής, Παναχαϊκή), αλλά το σπίτι του και η οικογένειά του είναι στο Ηράκλειο.

Ποτέ δεν έφυγε από εκεί. Ο 75χρονος πια Ολλανδός, κατά τη θητεία του οποίου η ομάδα του Ηρακλείου βίωσε μεγάλες στιγμές, ακόμα και σήμερα πηγαίνει στο "Γεντί Κουλέ" και παρακολουθεί τους αγώνες του ΟΦΗ. Παρότι οι δυνάμεις τον έχουν εγκαταλείψει, την Κυριακή (29/11) είδε το νικηφόρο (2-0) παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά, για την 10η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Ο Γκέραρντ δεν αποχωρίζεται τον ΟΦΗ

Μάλιστα μετά το ματς ο μικρός γιος του Φαμπίνιο, του Βραζιλιάνου χαφ του ΟΦΗ, κάθισε στην θέση του "Μίστερ" και τον φωτογράφησαν. Σημειώνεται ότι ο Γκέραρντ είχε παίκτη τον νυν προπονητή των "μελανόλευκων", Νίκο Γκουλή. Τις προηγούμενες μέρες, μάλιστα, είχαν δειπνήσει στο Ηράκλειο...

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ