ΟΦΗ

Ο Αδάμος νέος τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ-ΟΦΗ / SUPERLEAGUE / PANSERAIKOS-OFI
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ-ΟΦΗ / SUPERLEAGUE / PANSERAIKOS-OFI ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παύλος Αδάμος αναλαμβάνει γενικός αρχηγός και τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ μετά την ξαφνική απομάκρυνση από το πόστο του Ηλία Κώτσιου. Scouter ο Πέτρος Μαρινάκης.

Ο άνθρωπος που σχεδίασε όλη τη μεταγραφική δραστηριότητα του ΟΦΗ ενόψει της νέας σεζόν στη Football League, δεν συνεχίζει στην ομάδα. Η ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τον Ηλία Κώτσιο και την αντικατάστασή του από τον Παύλο Αδάμο.

Μάλιστα, εκτός από τα καθήκοντα της γενικής διεύθυνσης θα αναλάβει και γενικός αρχηγός της ομάδας. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι ο Πέτρος Μαρινάκης ανέλαβε το πόστο του scouter στον "Όμιλο"

H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΦΗ

"Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 που έγινε την Δευτέρα (21/8) το βράδυ στο Γεντί Κουλέ, ελήφθη η απόφαση της λήξης της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ηλία Κώτσιο.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστήσει απο καρδιάς τον Ηλία Κώτσιο για την προσφορά του στον ΟΦΗ ως ποδοσφαιριστής τα τελευταία δυο χρόνια, αλλά και το ρόλο του ως τεχνικός διευθυντής το τελευταίο διάστημα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Παύλος Αδάμος, ενεργοποιείται σε πόστο Γενικού Αρχηγού και Τεχνικού διευθυντή της πρώτης ομάδας. Ενώ ο Πέτρος Μαρινάκης αναλαμβάνει πόστο τεχνικού διευθυντή στην Κ19 και τις υποδομές του ΟΦΗ, αλλά και σκάουτερ στην πρώτη ομάδα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ