"Ντου" και διακοπή στη γενική συνέλευση του ΟΦΗ

ΟΦΗ, συνέλευση, Τσάλος

Η γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ διεκόπη, όταν περίπου 80 οπαδοί της ομάδας εισέβαλαν στην αίθουσα. Επικράτησε μεγάλη ένταση. Μετάθεση της Γ.Σ. για τις 15 Ιανουαρίου 2018. Όλα δείχνουν... Βατσινά.

Βίαια διεκόπη η γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ", που ξεκίνησε στις 19.00 την Παρασκευή (29/12). Λίγο μετά τις 20.00, περίπου 80 οπαδοί εισέβαλαν στην αίθουσα και επικράτησε μεγάλη ένταση, με αποτέλεσμα, και λόγω της έλλειψης απαρτίας, να υπάρξει αναβολή για τις 15 Ιανουαρίου 2018.

Το παρών έδωσε ο νυν πρόεδρος Φώτης Τσάλος με τους συνεργάτες του, οι οποίοι τα "άκουσαν" για τα καλά από τους υποστηρικτές της ομάδας του Ηρακλείου. Ο Τσάλος δεδομένα θα αποτελέσει παρελθόν τις επόμενες μέρες και όλα δείχνουν πως την προεδρία θα αναλάβει ο πρώην ιδιοκτήτης, Φανούρης Βατσινάς.

Στην επίσημη ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ ανέφερε τα εξής: "Μετατέθηκε για τις 15 Ιανουαρίου λόγω έλλειψης απαρτίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, για την οποία θα λάμβανε απόφαση αυτή η Γενική Συνέλευση, απαιτούνταν να ψηφίσουν τα 2/3 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, τα οποία δεν ήταν παρόντα στην διαδικασία.

Σε ότι αφορά την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, μετά τις παραιτήσεις μελών του σημερινού Δ.Σ. , θέμα το οποίο δεν ήταν στην ημερήσια διάταξη της Γ.Σ., αλλά θα μπορούσε να συζητηθεί, απαιτείται το 100% των μετόχων, κάτι που επίσης δεν ήταν εφικτό να γίνει.

Πάνω σε αυτό, οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θέλουν να ενημερώσουν τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια και διεργασίες για την συγκρότηση ενός δυνατού διοικητικού σχήματος, για το οποίο το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις.

Για το θέμα αυτό, των διοικητικών εξελίξεων, οι μέτοχοι της ΠΑΕ, έχουν ήδη ενημερώσει την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές".

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε τι συνέβη κατά την προηγούμενη θητεία του Φανούρη Βατσινά στον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βατσινάς προ των πυλών στον ΟΦΗ
 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η είσοδος στο πιο διαστημικό πάρτι του κόσμου κοστίζει 4300 ευρώ

Από σήμερα, μπορείς να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου σε συνθήκες μηδενικής βαρύτρητας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24