ΟΦΗ

Νιόπλιας: "Είχαμε ένταση, τρεξίματα, αλλά σπαταλάμε ευκαιρίες"

Νιόπλιας: "Είχαμε ένταση, τρεξίματα, αλλά σπαταλάμε ευκαιρίες"
Νιόπλιας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στα θετικά και τα αρνητικά που έδειξε ο ΟΦΗ στο παιχνίδι με την Ελευσίνα (2-0), αναφέρθηκε στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση του Γεντί Κουλέ, ο Νίκος Νιόπλιας. Τι είπαν οι Κομεσίδης και Όγκμποε

Στα θετικά και τα αρνητικά που έδειξε ο ΟΦΗ στο παιχνίδι με την Ελευσίνα ( 2-0), αναφέρθηκε στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση του Γεντί Κουλέ, ο Νίκος Νιόπλιας. Ο τεχνικός της ομάδας, ανέφερε ότι ο ΟΦΗ σπατάλησε πολλές ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ, αλλά από την άλλη δήλωσε ικανοποιημένος από την ένταση στο παιχνίδι και τα τρεξίματα που είχε η ομάδα.

Οπως ανέφερε "για ένα μεγάλο διάστημα είχαμε ένα καλό παιχνίδι. Βάλαμε δυο γκολ και θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα. Το πρόβλημα μας είναι ότι δείχνουμε μια επιπολαιότητα. Αντί να μας γίνει μάθημα απο προηγούμενα παιχνίδια, συνεχίζουμε να σπαταλάμε ευκαιρίες. Ετσι, εκεί που πρέπει ένα παιχνίδι να είναι 3-0 ή 4-0, κάνει μια φάση ο αντίπαλος και μπορεί να αγχωθείς χωρίς λόγο. Το καλό είναι ότι έχουμε ένταση στο παιχνίδι μας και καλά τρεξίματα σαν ομάδα".

Ο προπονητής του ΟΦΗ, ανέφερε ακόμη πως " όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα βλέπουμε με την ίδια σοβαρότητα. Η σφαλιάρα στο φιλικό από τον Εργοτέλη μας έκανε καλό. Τέτοιες ήττες ή σε διαλύουν ή σε φέρνουν πιο κοντά στο στόχο. Η διαχείριση που κάναμε ήταν σωστή και αυτό φάνηκε από το πως ξεκινήσαμε το παιχνίδι. Δεν λέει τίποτε, πέρα από τους τρεες βαθμούς. Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Αν έχουμε αυτήν την ηρεμία που υπάρχει στο γκρουπ θα έρθουν καλύτερες εμφανίσεις και αποτελέσματα".

Για την συνέχεια ο προπονητής του ΟΦΗ, τόνισε πως "έρχονται δύσκολες εβδομάδες για όλες τις ομάδες, με συνεχόμενα παιχνίδια. Θα είναι ένας δύσκολος μαραθώνιος για όλους. Όποια ομάδα έχει πάγκο και εναλλακτικές λύσεις θα γευτεί την άνοδο. Ολα τα παιχνίδια είναι κλειστά και δύσκολα. Εμείς χάσαμε 4 πόντους στις λεπτομέρειες".

Ο Νίκος Νιόπλιας αναφέρθηκε και στην μεταγραφή του Παύλου Μητρόπουλου. "Κάνουμε ένα σωστό προγραμματισμό για τον Ιανουάριο. Ξέρουμε πια τους παίκτες μας και τις ανάγκες μας. Το πρόβλημα είναι το ποιός αντέχει στον πρωταθλητισμό. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις που θα μας βοηθήσουν. Ο Μητρόπουλος είναι καλή μεταγραφή και Ελληνας, γιατί γνωρίζετε τους περιορισμούς που έχουμε με τους ξένους στην Β' Εθνική".

Για το παιχνίδι της Τετάρτης (30/11, 6μμ) με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος, ο προπονητής του ανέφερε πως "το παιχνίδι με τον ΠΑΟ είναι διαφορετικό. Εχουμε τους παίκτες και μπορούμε να το διαχειριστούμε".

Ο Νίκος Νιόπλιας ανέφερε ακόμη ότι ο Βουό θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αν όχι σε όλο το παιχνίδι, τότε σε ένα διάστημα του αγώνα. Ενώ τόνισε ακόμη ότι το παιχνίδι του ΟΦΗ στα Τρίκαλα, πηγαίνει από Δευτέρα (5/12) που είχε οριστεί για Τετάρτη (7/12).

ΚΟΜΕΣΙΔΗΣ: "ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΙΚΟΣ Ο ΟΦΗ"

Στην επιθετικότητα και την πίεση που άσκησε ο ΟΦΗ στην Ελευσίνα (2-0), στάθηκε ο Δημήτρης Κομεσίδης. Ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ, ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα με την Ελευσίνα, ότι "στόχος μας σε αυτό το παιχνίδι ήταν μόνο η νίκη. Με τον τρόπο παιχνιδιού μας δείξαμε ποιος είναι ο ΟΦΗ.

Ασκήσαμε πίεση απο το πρώτο λεπτό και ελέγξαμε το παιχνίδι. Ημασταν επιθετικοί και πιεστικοί στον αντίπαλο. Είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έτσι πρέπει να κάνουμε σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. Βέβαια χάσαμε πολλές ευκαιρίες και το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετικό».

Για το παιχνίδι της Τετάρτης στο Γεντί Κουλέ, με τον Παναθηναϊκό, γα το Κύπελλο, ο Κομεσίδης, ανέφερε ότι «τώρα βλέπουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟ. Θέλουμε όλοι μας να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και πιστεύω ότι θα δείξουμε καλό πρόσωπο".

ΟΓΚΜΠΟΕ: "ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΙΚΗ"

Το γρήγορο γκολ που πέτυχε ο ΟΦΗ τον διεκόλυνε να φτάσει στη νίκη στο παιχνίδι με την Ελευσίνα (2-0), ανέφερε ο επιθετικός του ΟΦΗ Μάριος Ογκμποε. Οπως ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα στο Γεντί Κουλέ "χρειαζόμασταν τη νίκη, καθώς δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για μας σε αυτό το παιχνίδι. Μπήκαμε επιθετικά, καταφέραμε να σκοράρουμε νωρίς και γενικά να φτάσουμε σε μια εύκολη νίκη, στην οποία θα μπορούσαμε να πετύχουμε και περισσότερα γκολ".

Για το παιχνίδι της Τετάρτης (30/11, 7.30μμ) με τον Παναθηναικό στο Γεντί Κουλέ, για το Κύπελλο Ελλάδος, ανέφερε ότι "είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό, Το θέλουμε εμείς, το θέλει ο κόσμος και θα κάνουμε το καλύτερο".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ