ΟΦΗ

Νιόπλιας: "Δίκαιο το αποτέλεσμα"

Ο Νίκος Νιόπλιας
Ο Νίκος Νιόπλιας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας χαρακτήρισε δίκαιη την ισοπαλία κόντρα στον Κισσαμικό, ενώ τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι το απόλυτο των νικών στα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια.

Ο ΟΦΗ παρουσίασε προβληματική εικόνα απέναντι στον Κισσαμικό, με αποτέλεσμα να μείνει στο 1-1 στο Μάλεμε για την 1η αγωνιστική της Football League, παρά το γεγονός πως προηγήθηκε χάρη σε γκολ του Πατρίκ Βουό στο 81ο λεπτό.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας χαρακτήρισε δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα, αναφέρθηκε στο τακτικό κομμάτι της αναμέτρησης, ενώ τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι το απόλυτο των νικών στα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πάρα πολύ δύσκολη ομάδα. Πίστευα και πιστεύω ότι τα πιο πολλά παιχνίδια στη Β’ Κατηγορία είναι κλειστά παιχνίδια και από τη στιγμή που είχαμε το 0-1 σε αυτό το χρονικό σημείο έχω την εντύπωση ότι θα μπορούσαμε να είμαστε πιο έξυπνοι τα τελευταία λεπτά. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο και τα παιδιά το δικαιούνται και έχουν καλή ομάδα. Παίξανε καλά, είναι δύσκολη ομάδα ήταν δύσκολος και ο αγωνιστικό χώρος και ένας βαθμός δεν είναι κακός. Έχουμε τώρα δύο παιχνίδια μέσα στην έδρα μας από τα οποία πρέπει να πάρουμε το απόλυτο".

Για το αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο: "Μπορώ να πω ότι είναι και δίκαιο. Απλώς μας αφήνει μία πίκρα το χρονικό σημείο της ισοφάρισης. Αλλά ήταν δύσκολος και ο αγωνιστικός χώρος. Καλή ομάδα ο Κισσαμικός και με καλή ψυχολογία, καλή ομάδα είμαστε κι εμείς. Είναι η πρώτη αγωνιστική, σιγά-σιγά οι ομάδες θα βρουν τα πατήματά τους, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι κακό αποτέλεσμα, απλά το χρονικό σημείο μας αφήνει μία πίκρα".

Για το αν άλλαξε η διάταξη του ΟΦΗ σε 3-5-2 λόγω των συνθηκών του αγώνα: "Ναι καθαρά, μόνο γι’ αυτό το πράγμα. Είχαμε δει το γήπεδο πριν τον αγώνα και όταν πήγε 6 η ώρα περίπου άρχιζε και στέγνωνε το γήπεδο, εμείς έχουμε πολλούς παίκτες οι οποίοι είναι πολύ καλοί με την μπάλα στα πόδια και αυτό ήταν το θέμα, οι καιρικές και οι γηπεδικές συνθήκες, που αλλάξαμε λίγο τον τρόπο του παιχνιδιού.

Αυτό είχε ως συνέπεια όμως στην αρχή του παιχνιδιού λίγο να δυσκολευτούμε. Αλλά δεν είναι αυτή η διάταξή μας, η διάταξή μας γνωρίζετε από πέρσι ποια είναι. Πρέπει όμως ανάλογα με το αν ένα γήπεδο δεν είναι καλό, γιατί δεν είναι Α’ Κατηγορία να πας να βρεις καλά όλα τα γήπεδα και το χόρτο να είναι καλό, να μπορείς να προγραμματίζεις αυτά τα πράγματα. Ήταν όμως της τελευταίας στιγμής. Έχουμε δουλέψει στην προπόνηση για τέτοιες συνθήκες".

Για το αν και στα υπόλοιπα εκτός έδρας ματς θα υπάρχουν τέτοιες συνθήκες και ο ΟΦΗ θα πρέπει να προσαρμοστεί να μπαίνει πιο έτοιμος κι από το πρώτο ημίχρονο: "Όχι μόνο ο ΟΦΗ, κάθε ομάδα είναι υποχρεωμένη να μπορεί να μπαίνει όσο πιο γρήγορα στο ματς. Κι άλλες ομάδες που θα έρθουν στην έδρα μας αν εμείς είμαστε πιο επιθετικοί και έχουμε μία πολύ μεγάλη επιθετικότητα κι αυτοί θα πρέπει να προσαρμοστούν στις δικές μας συνθήκες. Πάντα πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Δεν είναι κάτι εύκολο. Εγώ θεωρώ ότι δεν είναι εύκολο το πρωτάθλημα".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χωρίς νικητή η "μάχη" του Μάλεμε, στο 1-1 Κισσαμικός - ΟΦΗ
TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ