Νέο ΔΣ στην ΠΑΕ ΟΦΗ

Νέο ΔΣ στην ΠΑΕ ΟΦΗ

Νέο 9μελές διοικητικό συμβούλιο εξελέγη στην ΠΑΕ ΟΦΗ, στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23/3).

Νέα διοίκηση προέκυψε στην ΠΑΕ ΟΦΗ, μετά τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23/3). Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"ΕΞΕΛΕΓΗ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Ο ΟΦΗ συνεχίζει δυναμικά την πορεία του για την Σούπερ Λιγκ, με μια ισχυρή διοίκηση, η οποία εκλέχθηκε στη Γενική Συνέλευση, που έγινε την Πέμπτη (22/3) το βράδυ.

Μια διοίκηση η οποία διαθέτει εμπειρία, αλλά και κάποιους νέους παράγοντες της Διοικούσας Επιτροπής, οι οποίοι έδειξαν στα δύσκολα, ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, πλαισιώνεται, με το νομικό εκπρόσωπο του επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη, τον δικηγόρο Γιάννη Καραισκάκη.

Το νέο 9μελές διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 απολαμβάνει την εμπιστοσύνη, των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, οι οποίοι ομόφωνα, εξέλεξαν τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου και δήλωσαν έμπρακτα την στήριξη τους, στη νέα διοίκηση.

Η νέα διοίκηση, έπιασε αμέσως δουλειά, προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο πολύπειρος παράγοντας του ΟΦΗ Κώστας Καζανάκης ανέφερε  στην επίσημη σελίδα της ομάδας ofi1925.gr για τo νέο διοικητικό συμβούλιο ότι «η ομάδα προχωράει δυνατά, με στόχο την Σούπερ Λίγκ. Κανείς μας δεν έχει δικαίωμα να αφήσει τώρα την ομάδα. Πρέπει όλοι να την βοηθήσουμε να φτάσει εκεί που πρέπει και θα το κάνουμε. Υπάρχει εμπειρία στο νέο Δ.Σ. και κάποια νέα παιδιά, τα οποία αγαπάνε την ομάδα και τρέχουν καθημερινά πολλές ώρες για αυτήν. Στο Δ.Σ. μπήκε και ο δικηγόρος του επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη, ο κ. Γιάννης Καραϊσκάκης. Θέλω να πω ότι βρήκα ανταπόκριση από τον κ. Παπαδάκη, τον τελευταίο καιρό και πιστεύω ότι έχει πρόθεση να βοηθήσει την ομάδα. Η ομάδα, θα φτάσει εκεί που πρέπει και θα φτάσει».

Το νέο 9μελές διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 απαρτίζουν οι παρακάτω: Κώστας Καζανάκης, Γιάννης Πολεμαρχάκης, Γιώργος Αλετράς, Γιάννης Καραισκάκης, Δημήτρης Αποστολάκης, Κώστας Ζερβάκης, Γιάννης Φασομιτάκης, Μανόλης Γουρνιεζάκης και ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Παναγιώτης Σπυριδάκης.

Να σημειωθεί ότι αν και δεν μπήκαν στο νέο Δ.Σ., πολύ κοντά στο έργο της νέας διοίκησης, θα είναι οι μέτοχοι Μιχάλης Μυλωνάκης και Γιάννης Βάβουλας, αλλά και ο Δημήτρης Τζιράκης, υιός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας Μιχ. Τζιράκη.

Να σημειωθεί ότι το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες".

* Η φωτογραφία είναι απο την Γ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, που έγινε την Πέμπτη (22/3).

Photo credits: www.ofi1925.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

Δολοφονία Κωστόπουλου: 15 κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24