ΟΦΗ

Μπούσης: "Όποιος δεν πιστεύει στην ομάδα να φύγει άμεσα"

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Mpousis EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Μπούσης με ανάρτηση του στο instagram έστειλε μήνυμα ενότητας για τη συνέχεια, ενώ επεσήμανε ποιος όποιος δεν πιστεύσει στην ομάδα μπορεί να φύγει άμεσα από τον ΟΦΗ.

Μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο στο Ηράκλειο με 1-1, δεν ήταν λίγοι οι οπαδοί του ΟΦΗ που αποδοκίμασαν τους παίκτες, αλλά και τον προπονητή της ομάδας Νίκο Παπαδόπουλο. Ο Μιχάλης Μπούσης μέσα από το λογαριασμό του στο instagram έστειλε διπλό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.

Αρχικά, ο νέος ιδιοκτήτης του ΟΦΗ ήταν ενωτικός γράφοντας: "Πρέπει να μείνουμε μαζί και ενωμένοι. Πρέπει να εμπιστευτούμε την πρόοδο και να είμαστε υπομονετικοί. Εμπιστεύομαι απόλυτα το τεχνικό τιμ και τους παίκτες που θα επικρατήσουν στο τέλος. Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από τη νίκη που θέλουμε όλοι μας αλλά η σπουδαιότητα δεν έρχεται εύκολα, πρέπει να είσαι ενωμένος και να σκάψεις βαθιά για να είσαι σπουδαίος. Θα ήθελα να δω την υποστήριξή σας στην ομάδα μας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Πάμε ΟΦΗ, ΠΑΜΕ ΟΜΑΔΑ, ΠΑΜΕ ΚΡΗΤΗ".

Στη συνέχεια όμως και απαντώντας στα σχόλια που υπήρχαν κάτω από το post του έγραψε: "Όποιος πιστεύει στην ομάδα μας και στους στόχους μας μπορεί να μείνει, σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να φύγει άμεσα. Θα μείνουμε ενωμένοι, όχι χωρισμένοι"

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ