ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπούσης: "Η γιαγιά μου έβαλε το χέρι της"

SUPERLEAGUE / ÏÖÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μπούσης EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Μπούσης ευχαρίστησε τους οπαδούς του ΟΦΗ, τον Ολυμπιακό και έκανε αναφορά στη γιαγιά του που έχει φύγει από τη ζωή, μετά την επικράτηση των Κρητικών σε βάρος των Ερυθρόλευκων. (VIDEO)

Ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, που πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη (1-0) της ομάδας του επί του Ολυμπιακού για την 7η αγωνιστική της Super League, ανέφερε μετά τη λήξη του αγώνα: "Η σημερινή νίκη ήταν ό,τι καλύτερο. Σήμερα ήταν το μνημόσυνο της γιαγιάς μου, συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που πέθανε, και έβαλε το χεράκι της. Αύριο φεύγω για τις ΗΠΑ.

Χαίρομαι που ξεκινάμε να κάνουμε κάτι σωστό με την ομάδα εδώ. Θα έχουμε καλές και δύσκολες στιγμές. Είναι μια μεγάλη νίκη σήμερα. Η ενασχόληση με τον ΟΦΗ ήρθε από μόνη της. Τα έφερε έτσι ο Θεός. Ο Γιάννης και ο Γιώργος Σαμαράς μου άνοιξαν την καρδιά και το μυαλό και ήρθα εδώ. Χαίρομαι που κάναμε αυτήν την φιλία. Θα έχω καθημερινή επαφή μαζί τους. Με καλό σχέδιο και υπομονή μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Θέλουμε να μάθουμε το ποδόσφαιρο στα νέα παιδιά και να κάνουμε τη διαφορά. Να χτίσουμε κάτι καλό και εμείς και όλες οι ομάδες, και ο Ολυμπιακός. Να είναι υπερήφανη η Ελλάδα για το ποδόσφαιρό της.

Τους φίλους και τους ανθρώπους τους θέλεις στη δυσκολία. Θέλω να πω σε όλους τους Ελληνοαμερικανούς, ότι η Ελλάδα τώρα σας χρειάζεται. Είναι όμορφο κράτος. Να τη βοηθήσουμε. Ευχαριστώ και τον Ολυμπιακό για το παιχνίδι, δεν τραυματίστηκε κανένας και εύχομαι να προχωρήσουμε μπροστά."

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ