ΟΦΗ

Μητρόπουλος: "Για αυτό έφυγα από τον ΟΦΗ"

FOOTBALL LEAGUE / ÊÁËËÏÍÇ - ÏÖÇ (Eurokinissi Sports)
Μητρόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Παύλος Μητρόπουλος αποτελεί παρελθόν για τον ΟΦΗ, καθώς έλυσε το συμβόλαιό του. Ο 27χρονος χαφ υποστήριξε στο Sport24.gr ότι έφυγε για οικονομικούς λόγους και όχι επειδή υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Πρόωρα λύθηκε η συνεργασία του ΟΦΗ με τον Παύλο Μητρόπουλο. Την Τρίτη (9/5) η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ο 27χρονος μέσος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και ότι κλήθηκε σε απολογία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αιγιώτης ποδοσφαιριστής έλυσε το συμβόλαιό του.

Με δήλωσή του στο Sport24.gr ο πρώην χαφ της ΑΕΚ και του Πανιωνίου, ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν έφυγε επειδή υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, αλλά ότι οι λόγοι ήταν οικονομικής φύσεως. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

"Έφυγα για οικονομικούς λόγους από τον ΟΦΗ. Δεν έπαιζα, ένιωσα ότι με αδικούσε ο προπονητής, αλλά ουδέποτε υπέπεσα σε πειθαρχικό παράπτωμα, όπως διέρρευσε. Για αυτό διάλεξα να αποχωρήσω μέσω της νομικής οδού".

ΠΑΕ ΟΦΗ: "ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ"

Η ομάδα του Ηρακλείου εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα, αναφέροντας πως η συνεργασία λύθηκε κοινή συναινέσει. Αναλυτικά: "Μετά από συνάντηση που είχαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ με τον Παύλο Μητρόπουλο, έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους, η οποία ολοκληρωνόταν στις 30/6/2017.

Ο ποδοσφαιριστής μάζεψε τα πράγματα του και αποχώρησε. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ευχαριστεί τον Παύλο Μητρόπουλο για την παρουσία του στον ΟΦΗ και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΕ ΟΦΗ: "Σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα ο Μητρόπουλος"

Photo Credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ