ΟΦΗ

Με οπαδούς στη Super League ο ΟΦΗ μετά από 1308 ημέρες!

Με οπαδούς στη Super League ο ΟΦΗ μετά από 1308 ημέρες!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πέρασαν 1308 μέρες από την τελευταία φορά που ο ΟΦΗ έδωσε αγώνα στη Super League μπροστά στους οπαδούς του στο "Γεντί Κουλέ". Από τον Παναθηναϊκό, στον ΠΑΟΚ.

Ο ΟΦΗ δίνει σήμερα (18.15) το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μετά την επιστροφή του στη Super League. Έπειτα από δύο αγωνιστικές μακριά από το Ηράκλειο, σε Νέα Σμύρνη και Αγρίνιο, το "Γεντί Κουλέ" φορά τα γιορτινά του για τη σπουδαία αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 3ης "στροφής" του πρωταθλήματος 2018-2019.

Η τελευταία σεζόν κατά την οποία οι Κρητικοί συμμετείχαν στη μεγάλη κατηγορία ήταν το 2014-2015. Μια τραυματική αγωνιστική περίοδος, καθώς η ομάδα λόγω οικονομικών προβλημάτων αποχώρησε πρόωρα από το πρωτάθλημα. Ήταν 21 Μαρτίου 2015, όταν ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν ξεκίνησε ποτέ και οι οπαδοί πήγαν στο "Γεντί Κουλέ" μόνο και μόνο για να χειροκροτήσουν τους παίκτες.

Πριν από τον ΠΑΣ είχαν προηγηθεί δύο εντός έδρας ματς για τον ΟΦΗ, τα οποία πραγματοποιήθηκαν χωρίς θεατές. Αυτός με την Ξάνθη και αυτός με τον Πανθρακικό. Ο πρώτος λόγω της απόφασης του τότε Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, να διεξαχθεί η 27η αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των επεισοδίων στο ντέρμπι Κυπέλλου ΑΕΚ - Ολυμπιακού (κεκλεισμένων των θυρών ήταν και η 28η).

Με τον Πανθρακικό ο ΟΦΗ έπαιξε χωρίς τους φιλάθλους του, λόγω της ποινής που του είχε επιβληθεί για όσα έγιναν στο εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό στην 24η αγωνιστική. Τότε ήταν και η τελευταία φορά που οι Ομιλήτες έπαιξαν με τους οπαδούς στο πλευρό τους σε επίπεδο Super League. Ήταν 15 Φεβρουαρίου 2015, όταν το Τριφύλλι περνούσε νικηφόρα από το Ηράκλειο (2-3).

Πέρασαν, δηλαδή, 1308 μέρες από την τελευταία φορά που ο ΟΦΗ αγωνίστηκε με κόσμο στο "Γεντί Κουλέ" σε αγώνα για την πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

Δύο ποδοσφαιριστές που είχαν παίξει σε εκείνη την αναμέτρηση και ανήκουν και σήμερα στο ρόστερ του ΟΦΗ είναι οι Μανώλης Μπολάκης και Βασίλης Κουτσιανικούλης. Θα ήταν και ο Μανώλης Φαζός, αλλά τελικά παραχωρήθηκε δανεικός στον ΑΟΧ Κισσαμικό. Δύο γκολ στην προ ετών αναμέτρηση είχε σημειώσει ο τότε επιθετικός των Πρασίνων, Νίκος Καρέλης, ο οποίος σήμερα ανήκει στον ΠΑΟΚ και είναι πολύ πιθανό, μάλιστα, να χρησιμοποιηθεί από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Θυμηθείτε τι είχε συμβεί στο ΟΦΗ - Παναθηναϊκός τη σεζόν 2014-2015:

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ