ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με "μαλαματένια λόγια" τα συγχαρητήρια του Μπούση στα αποδυτήρια του ΟΦΗ (VIDEO)

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Μπούσης EUROKINISSI SPORTS

Ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ μπήκε στα αποδυτήρια λίγο μετά το 3-1 επί του Παναθηναϊκού και χαιρέτισε έναν - έναν τους ποδοσφαιριστές για τη δεύτερη επικράτηση στη Super League, υπό τους ήχους του διασκευασμένου "μαλαματένια λόγια". (VIDEO)

Ο ΟΦΗ σημείωσε τη δεύτερη νίκη του στη Super League το βράδυ της Κυριακής (9/12). Η ομάδα του Ηρακλείου, μετά τον Ολυμπιακό (1-0), έριξε στο... καναβάτσο και τον Παναθηναϊκό (3-1), πάλι στο "Γεντί Κουλέ".

Λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης για τη 13η αγωνιστική της Super League, ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ομάδας, Μιχάλης Μπούσης, που είχε ταξιδέψει στο Ηράκλειο από το Σικάγο για να δει το ματς, επισκέφθηκε τα αποδυτήρια.

Το αφεντικό της ΠΑΕ έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τους χαιρέτησε έναν - έναν, υπό τους ήχους του διασκευασμένου "μαλαματένια λόγια", που το έκαναν σύνθημα. Δείτε το video που ανέβασε ο ΟΦΗ:

Η ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΙΛΙΝΟΪΣ ΣΤΟ "ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ"

Η επίτροπος εμπορίου της Πολιτείας του Ιλινόις, Αναστασία Παλυβός, ταξίδεψε από το Σικάγο στο Ηράκλειο, μόνο και μόνο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Η Αναστασία Παλυβός, είναι αδερφή του αντιπροέδρου του ΟΦΗ, Ευάγγελου Παλυβού, του μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ Γρηγόρη Παλυβού και πρώτη ξαδέρφη του προέδρου της ομάδας, Μιχάλη Μπούση.

Στα 28 της έγινε η νεότερη επίτροπος στην ιστορία των ΗΠΑ, όταν ο κυβερνήτης του Ιλινόι, Μπρους Ράουνερ, την όρισε επίτροπο εμπορίου για την πολιτεία, αναγνωρίζοντας και ξεχωρίζοντας τις ικανότητες και τις γνώσεις της σε θέματα που άπτοτνται του εμπορίου και όχι μόνο. Ουσιαστικά ο τίτλος της επιτρόπου αντιστοιχεί σ’ εκείνον υπουργού, μόνο που η θητεία είναι πενταετής.

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Μπούσης EUROKINISSI SPORTS

Η Παλυβός ορίστηκε επίτροπος εμπορίου στην Πολιτεία του Ιλινόις τον περασμένο Ιανουάριο και η θητεία της ολοκληρώνεται το 2023 και απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του κυβερνήτη Ραάουνερ, που είναι μία από τις ισχυρότερες πολιτικές φυσιογνωμίες των ΗΠΑ.

Η ίδια ήταν κατενθουσιασμένη όχι μόνο από τη μεγάλη νίκη του ΟΦΗ απέναντι στον Παναθηναϊκό και την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο σχεδόν γεμάτο Γεντί Κουλέ, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο την υποδέχθηκε ο απλός κόσμος στο Ηράκλειο. Παρακολούθησε τον αγώνα δίπλα στον αδερφό της Ευάγγελο και τον ξάδερφό της Μιχάλη, πανηγύρισε τα τρία γκολ και δεν σταμάτησε ν’ απαθανατίζει με το κινητό της, τις μαγικές στιγμές που έζησε το βράδυ της Κυριακής. Το ταξίδι – αστραπή για την Αναστασία Παλυβός, ολοκληρώθηκε, αφού αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας για το Σικάγο, έχοντας στις αποσκευές της ως αναμνηστικό τη ριγέ φανέλα του ΟΦΗ.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ